ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου! Οι οπαδοί της Ένωσης είχαν συγκεντρωθεί μαζικά στον σύνδεσμο στο "δωματιάκι" στην οδό Αργεντινής Δημοκρατίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από εκεί για το Ολυμπιακό Στάδιο, την ώρα που οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού μαζεύονταν στον δικό τους που βρίσκεται λίγο πιο πάνω επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας... Το τι ακολούθησε δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς.
Η Αλεξάνδρας παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή καθώς οι... οδομαχίες συνεχίστηκαν μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και των αστυνομικών δυνάμεων.

"Γυαλιά καρφιά" και στου Ζωγράφου!

Στο μεταξύ, μετά τις σφοδρές συγκρούσεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανοκίνητη πορεία τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στην περιοχή του Ζωγράφου! Επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, έκαψαν ένα περιπολικό και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού. Φόβοι εκφράζονται για έναν σοβαρά τραυματισμένο οπαδό των "πράσινων".

Σπασμένο πούλμαν με οπαδούς της ΑΕΚ

Επιπλέον, δύο πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της ΑΕΚ από την επαρχία, έφτασαν στο ΟΑΚΑ με σοβαρές υλικές ζημιές στα τζάμια. Οπως έγινε γνωστό, στη διαδρομή βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού που επέβαιναν σε μηχανάκια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...