ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ
ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤHΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ,ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
Εγω παντος μαγκες τους εκανα μεζε και αυτους και τον χταποδι χτες ηταν μια καλη μερα για μενα στηχοιματικα,εκτος της ΡΑΝΧΑΙΜ που μας εκαψε ολους.ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΛΟ.!!!!!!!!!!
Σημερα Δευτερα εχει 7 ματς θα μπουμε σε ολα .Χαλαρα ομως εχουμε κυπελλα ευρωπης μεσα στην βδομαδα που ερχεται και θα υπαρχουν σιγουρα καποιες επιλογες.
Βοσκοτοπια παλι ευτυχως εχουμε και αυτα σε ΦΙΛΑΝΔΙΑ ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ.
ΠΑΜΕ

ΚΩΔ.139(1,85)ΧΑΚΑ(3,30)ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ(3,25)

Το πρωτο δεδομενο που ειδα σε αυτο το ματς ειναι η τραγικες αμυνες και τον δυο ομαδων.Η Χακα στα εξι τελευταια δεχτηκε (13 τερματα) και η Γιβασκιλα (8 τερματα).Στο ψαξιμο για το σημειο ειδα οτι η Γιαβασκιλα,εχει μια ηττα μονο στο κυπελλο εκτος απο την Χακα,περνα απο την εδρα της παντα με σκορ.Οσον αφορα την φορμα τον ομαδων η Χακα εχει δυο αγωνιστικες να παρει ποντο,εχει μεγαλο προβλημα πισω και οσο δεν το φτιαχνειΓιαβασκιλα επαιξε με την Ελσινκι εκτος και τα πηγε περιφημα αν και εχασα με (1-0),στον επομενο εντος εδρας αγωνα διεσηρε την Ουλου με (6-1).

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ(3,25)ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ.

ΚΩΔ.140(2,20)ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ(3,25)ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ(2,55)

Εδω εχουμε δυο καλες επιθετικες ομαδες που βαζουν πολλα γκολ(12) ,η Οντ,(15)η Βαλερενγκα.Και η αμυνες τους δεν ειναι τοσο καλες οσο η επιθεση τους,(8)εχει δεχτη η Οντ σε 6 ματς και η Βαλερενγκα(6).
Το ματς ειναι ψηλο ντερμπυ δεν θα κερδισει ευκολα κανεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ (Χ2) ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΒΕΡ.

ΚΩΔ,141(2,65)ΒΙΑΣΜΠΙ(3,20)ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ(2,10)

Η Βιασμπι ειναι ομαδα που το παλευη το καθε ματς αλλα εχει κατι τρυπες πισω για γελια,σε ολους τους αγωνες δεχεται τερματα στα τελευταια εξι(14)διχτυα βρησκει αλλα δεν μπορει να το εκμεταλευτη.Τωρα παιζει με μια ομαδα,που και αυτη εχει το ιδιο προβλημα,αλλα παιζει καλυτερα εκτος εδρας απο την Βιασμπι.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΔΩ ΒΕΤ(2,10).ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ (Χ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ (2).

ΚΩΔ.142(1,85)ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ(3,20)ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ(3,25)

Απο της καλες ομαδες της κατηγοριας και οι δυο,εδω να πω οτι δεν εχουν ξανα παιξει μαζι αντιπαλη σε οποιαδηποτε διοργανωση.Πιο επιθετικη ομαδα η γηπεδουχος ποιο σφικτη η φιλοξενουμενη.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΒΕΤ ΜΕ ΤΟ Χ (3,20)

ΚΩΔ.143(1,45)ΧΑΜΑΡΜΠΙ(3,60)ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ(5,00)

Η Γηπεδουχοι δεν εχουν καμια σχεση με την ομαδα που ξεραμε καποτε περνα δυσκολες ωρες,το κακο ειναι οτι μολις δεχτη γκολ καταραει.Η φιλοξενουμενη ειναι σφυκτη ομαδα και παιζει με αντεπιθεσης και οταν χανει ειναι σχεδον παντα στο γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΒΕΤ ΣΤΟ ( Χ) ΤΟ ΜΑΤΣ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ.(1,45)

ΚΩΔ.144(1,85)ΚΟΥΟΠΙΟ(3,20)ΜΑΡΙΕΧΑΜΙΝ(3,30)

Απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα καλυτερη σαν ομαδα η Κουοπιο,ποιο ανταγωνιστικη και εντος και εκτος.Απο την αλλη η Μαριεχαμιν εντος δεν υπαρχει εκτος παιζει καλυτερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
:ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΒΕΡ(1,75)

ΚΩΔ.145(2,30)ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ(3,20)ΕΡΓΚΡΙΤΕ(2,40)

Μετα απο τρια ματς νικη για την Γιονσεπινγκ,δεν δεχτηκε για πρωτη φορα γκολ και κερδισεαντιπαλος της Εργκριτε ειναι ομαδα που εχει μια ηττα στην μεχρι εδω πορεια της(14 ματς)εχει στοχο την ανοδο καθαρα απο ατυχια δεν εχει παραπανω ποντους.Εχει το ρεκορ στις ισοπαλιες (8) μεχρι τωρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΕΡΓΚΡΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΦΕΣΗ ΣΤΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ Χ(3,20)
ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ

Τη ειδαν τα ματια μας στην πιατσα ,απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Αλλα παμε να σας πω τη ειδα.
Στο πρωτο ματς της ημερας καποιοι πονηρη παιζουν με μεγαλη σιγουρια το διπλο της ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ εχει φτασει το 80% του παιχνιδιου στον ΟΠΑΠ εχει τωρα (3,25)Στο δευτερο ματς εχουν κανει φαβορι εστω και για λιγο τη ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 55% του ματς,λογικα παιζουν και τη ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ στο 90% ειναι το φαβορι.
Εκει που ειδαμε πακετα να πεφτουν και δεν το πιστευαμε ηταν η ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ 90% του παιχνιδιου και στον ΟΠΑΠ εχει (3,25)σιγουρα θα το φτιαξει ο ΟΠΑΠ ξερει αυτος,και δικιο εχει ποιος θελει να χασει σημερα.
Στο ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ εχουν μοιρασει τα φραγκα στον ασσο και το διπλο,περιεργο παιχνιδι ειδα και περπατησα στο επομενο.Φαβορι η ΚΟΥΟΠΙΟ στο 73% εδω παιζουν πολλα στο ΟΒΕΡ 95%.Τελος μου πεσαν τα μαλλια με τον τροπο που μυραζαν το χρημα στο ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ-ΕΡΓΚΡΙΤΕ.Ειχε φτασει καποια στιγμη το (Χ) στο 46% του παιχνιδιου και καλυβοταν και με το (2) στο 42%.
Πιστευω να σας βοηθησα ,θα σας προτινω ακομα να φτιαξετε ενα συστηματακι προσφερετε η μερα .

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ,


BET OR NO



Παγκόσμιa πρωταθλήτρια!



ESPANIA 2010


VAMOS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...