ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

MATCH BALL






ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΑΙΣΙΟΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 60 ΜΑΤΣ ΑΚΟΜΑ 4 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑΣ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΣ 9.30 ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ
ΚΩΔ 150 (6.00)ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (3.40) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (1.55)
ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ.
ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΗ ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ (1.55)ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΩ.ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
1Χ ΚΥΡΙΟΙ .ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΝ ΟΡΑΝΙΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ (1.55) ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΦΟΡΛΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥΑΡΕΣ.
ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 9.30 ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΛΕΕΙ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΗ.
ΚΩΔ 151 (2.60)ΓΕΡΜΑΝΙΑ (3.10) ΙΣΠΑΝΙΑ (2.50)
ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ 4 ΣΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ 4 ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ 4 ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΒΙΔ ΒΙΓΙΑ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ .Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΑΚΟΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΗΔΗ Ο ΟΠΑΠ ΑΠΟ (2.65) ΤΟ ΕΚΑΝΕ (2.60) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΒΟΡΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΕΛΕΟΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ (15.30)ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΕΥΡΟΠΑ.ΑΝ ΜΟΥ ΜΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΡΙΞΩ.ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ:

Η ιστορια απαιτει να κατακτησει το τροπαιο η ουρουγουαη .Αυτη την αποκαλυπτικη δηλωση εκανε ο αρχηγος της<σελεστε> ΝΤΙΕΓΚΟ ΛΟΥΓΚΑΝΟ.
Ο ΕΝΤΙΣΟΝ ΚΑΒΑΝΙ τονισε οτι ο ιδιος και συμπαικτες του ζουν για το μεγαλο ονειρο και θα παιξουν για την τιμη της Ουρουγουαης αλλα και ολοκληρης της νοτιοαμερικανικης ηπειρου.Η Ουρουγουαη μοναδικη εκπροσωπος της νοτιας αμερικης στα ημιτελικα,παγκοσμια πρωταθλητρια το 1930 και το 1950 μετα το μουντιαλ του Μεξικου το 1970 δεν ειχε καταφερει να προκριθει στα προημιτελικa

ΣΤΟΝ ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ:

Στον Γουεσλει Σναιντερ κατοχυρωθηκε το γκολ της ισοφαρισης της Ολλανδιας στο νικηφορο (2-1)ματς με την Βραζιλια.Αρχικα το τερμα χρεωθηκε ως αυτογκολ του Φελιπε Μελο,ομως η αρμοδια υπηρεσια της ΦΙΦΑ εκρινε οτι η παρεμβαση του μεσου της <σελεσαο> δεν αλλαξε την πορεια της μπαλας.Συπεπως ο Σναιντερ ειναι πλεον ο ηρωας του αγωνα καθως πετυχε καιτο δευτερο γκολ των <ΟΡΑΝΙΕ>εναντιον της Βραζιλιας.Ο ασσος της Ιντερ εφτασε τα τεσσερα γκολ στο μουντιαλ.

ΚΛΟΖΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ:

Εντελως διαφορετικο παιχνιδι ειναι αυτο της ερχομενης Τεταρτης αναμεσα σε Γερμανια και Ισπανια,συγκιτικα με τον προ διετιας τελικο του ευρωπαικου πρωταθληματος ισχυριζεται ο Μιροσλαβ Κλοζε.Παραλληλα ειπε οτι η <ΝΑΤΣΙΟΝΑΛΜΑΝΣΑΦΤ>εχει βελτιωθει σημαντικα τα τελευταια δυο χρονια και οτι οι <ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ>δεν ειναι ανικητοι.Πριν δυο χρονια στην Βιεννη η Ισπανια νικησε τη Γερμανια (1-0)και στεφθηκε πρωταθλητρια Ευρωπης.Τονισε οτι οι δυο ομαδες δεν εχουν μεγαλη σχεση με αυτες που αναμετρηθηκαν στο<ΕΡΝΣΤ ΧΑΠΕΛ ΣΤΑΝΤΙΟΝ>.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΒΙΝΤ ΒΙΓΙΑ:

Ως την ιδανικη αντιπαλο για να παιξει η Ισπανια επιθετικο ποδοσφαιρο χαρακτηριζει τη Γερμανια ο Νταβιντ Βιγια.Ο διεθνης φορ αιτιολογησε την αποψη του λεγοντας οτι η <ΝΑΤΣΙΟΝΑΛ ΜΑΝΣΑΦΤ>ειναι ομαδα που δεν αγωνιζεται αμυντικα και αυτο θα βοηθησει τους<ΦΟΥΡΙΑΣ ΡΟΧΑΣ>.Ειπε (Ενας αντιπαλος οπως η Γερμανια θα βοηθησει την ομαδα μας να παιξει επιθετικα,καθως σε κανενα χρονικο σημειο του αγωνα δεν προκειται να κλειστει στην αμυνα οπως για παραδειγμα εκανε η Παραγουαη μεχρι να δεχτει το γκολ)αυτα τονισε ο επιθετικος της Μπαρτσελονας.

Η ΦΙΦΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ 75 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ:

Εβδομηντα πεντε εκατομμυρια ευρω θα μοιρασει η ΦΙΦΑ στις 4 καλυτερες ομαδες του Μουντιαλ που εφτασαν στα ημιτελικα της διοργανωσης. Στο συνολο η παγκοσμια ποδοσφαιρικη ομοσπονδια θα μοιρασει στις 32 φιναλιστ 335 εκατομμυρια ευρω,ενω πριν απο τεσσερα χρονια ειχε διανειμει 208 εκατομμυρια.Η ομαδα που θα αναδειχτει παγκοσμια πρωταθλητρια θα παρει 25 εκατομυρια. Η φιναλιστ 20 εκατομμυρια 16 εκατομμυρια η ομαδα που θα καταλαβει την 3η θεση και 14 εκατομμυρια για την 4η θεση.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ

- BET or NO?

Όταν άρχισαν τα ξεβρακώματα στον αέρα,το ημερολόγιο έλεγε 5/07/2010!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...