ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Φτασαμε λοιπον στο σημειο να γραφουμε αυτο το editorial μετα απο μερες με πολλες χαρες και γεματη απο χαρα για την επιστροφη μας σε ρυθμους μπαλας.
Να μου πειτε τη λες ανθρωπε μου εδω καιγομαστε δικιο εχετε παντου αυτες της μερες ολες οι πολης της χωρας μας καιγονται .
Ολες οι χαρες βρισκονται κοντα στην οποια παραλια μας κανει κλικ.
Εμεις ειχαμε την τυχη να ξεκουραστουμε λιγες μερες παραπανω και νιωθουμε τυχεροι για αυτο.
Προτου να μπουμε στα θεματα που εχουμε για το στοιχημα να πουμε δυο κουβεντες για τον φιλο μας τον JO.
Αυτη τη στιγμη ειναι μεσα σε καποιο πλοιο επιστρεφη στο ομορφο νησι μας .
Ολα πηγαν μια χαρα η επεμβαση που εκανε ειχε την απολυτη επιτυχια .Ο φιλος μας θα ξανα περπατηση .Φωτια στα πατσακια μας γενικος.Αυτο το λεμε για οσους φιλους μας ξερουν .
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ .

Παμε τωρα στο κουπονι που πηραμε για αυτο το τριημερο.
Για την εποχη αυτη ειναι σχετικα γεματο εχει παιχνιδια για ολα τα κεφια ανετα πας απο την μια ακρη της γης στην αλλη τοσο καλα.
Σε συνολο 95 ματς που σαν κυριο μενου εχει ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ.
Βαλανε ακομα ματς απο ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ, ΗΠΑ,Α και Β ΣΟΥΗΔΙΑΣ και ΓΑΛΛΙΑΣ και τελος ΚΟΠΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ και ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ.
Ολα αυτα παντα μιλοντας για το ελληνικο κουπονι.
Ειδαμε το προγραμμα λοιπον και αποφασισαμε να βγαζουμε μια δεκαδα για καθε μερα απο της παραπανω διοργανωσης .Ετσι θα εχουμε καλυτερη αποψη και ενημερωση για τα ματς που τελικα θα επιλεξουμε για ΒΕΤ.
Για τους φιλους που ειναι μελοι στο BET OR NO CLUB να πουμε οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτο το μπλοκ εκτος απο τον φιλο μας τον JO ολοι οι αλλοι ειμαστε νεοι σε αυτο που κανουμε και ζητουμε την οποια επιεικεια.
Σιγα σιγα θα αρχισουμε να ανεβαινουμε και εμεις σε καλυτερα επιπεδα σε ολους τους τομεις.
Το μπλοκ μας δεν βρισκεται ακομα στην τελικη μορφη του οπως θα δειτε ακομα βαζουμε πραγματακια μεχρι να φτασουμε σε σημειο τετοιο ωστε να ειμαστε ετοιμοι.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΟ CLUB.
Στα παιχνιδια που θα δειτε ποιο πανω εχουν τα οποια σχολια πατοντας το + .
Απο σημερα θα προσπαθησουμε να δινουμε και καποια ακομα νεα ειτε απο την ΕΛΛΑΔΑ ειτε απο το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ σκοπος μας ειναι η ενημερωση σας και μονο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ-ΝΙΟΥΚΑΣΛ 3-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε στο «Ολντ Τράφορντ» τη Νιούκασλ με 3-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στους «ανθρακωρύχους» και επικράτησε άνετα. Ο Μπερμπάτοφ στο 33ο λεπτό με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ ο Ντάρεν Φλέτσερ στο 42’ με πλασέ από μπαλιά του Γουέιν Ρούνεϊ έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ ο Ράιαν Γκιγκς με σουτ έξω από την περιοχή.

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ Ο ΝΤΑΡΜΠΙ
Δανεικο στην Μπερμιγχαμ εδωσε ο Ολυμπιακος τον ΜΑΤ ΝΤΑΜΠΙΣΑΙΡ που δεν ηταν στις επιλογες του ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.Ο Αγγλος επιθετικος βρισκεται στην Αγγλια οπου και υποβαλετε σε ιατρικες εξετασεις.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΚΟ
Πρόταση στο Νάτσο Σκόκο να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2013 κατέθεσε η ΑΕΚ στη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης στον Έλληνα ατζέντη του Αργεντινού άσου. Σύμφωνα με την ΑΕΚ έγινε συζήτηση μέσα σε καλό κλίμα και οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος του μήνα.
ΑΡΗΣ ΦΑΝΣ


ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ

ΠΕΣΤΑ ΓΙΩΡΓΗ


BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...