ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΛΕΣ!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Φτασαμε λοιπον και στο σαββατο με ενα γεματο προγραμμα απο καθε αποψη τα εχει ολα μεσα το κουπονι μας.Συνολικα σημερα 153 ματς σχεδον απο ολες πλεον τις ευρωπαικες διοργανωσεις.
Το πρωτο συμπερασμα που βγαλαμε ηταν οτι σημερα ειναι η χαρα του μπουκ και γενικος ολων των μεικερς.
Μεγαλος ογκος παιχνιδιων συμενη σπασιμο των χρηματων μεγαλες γκανιοτες μικρες ελπιδες για καλες τιμες σε οποιοδηποτε ΒΕΤ.
Θα προσπαθησουμε ομως να δωσουμε οτι καλυτερο βλεπουμε για ΒΕΤ οτι θα παιξουμε γενικος.
Πολλες ομαδες ειναι σε μεταβατικο σταδιο ακομα ψαχνουν τα πατηματα τους μεσα στο γηπεδο.
Ετσι σε αποτρεπει να ρισκαρης σε καποια ομαδα που μπορει να εχει τυχη απλος η τιμη που παιζεται σε αποτρεπει η σε προσελκυει.
Ολα αυτα τα λεμε για να σας δωσουμε μια πρωτη εικονα για το τη περιμενουμε για το τη ειδαμε.
Γενικος δεν μας αρεσει το προγραμμα και μεχρι και τωρα δεν εχουμε αποφασισει πως θα κανουμε ΒΕΤ.
Η εικονα για τις ομαδες που παιζουν σε μεγαλα πρωταθληματα ειναι σχεδον μηδενικη και αυτο παιζει μεγαλο ρολο για μας δεν εχουμε στοιχεια γενικος.
Μεσα σε ολα αυτα μπαινουν και ΙΣΠΑΝΟΙ και ΙΤΑΛΟΙ μαζι με το ελληνικο πρωταθλημα στο κολπο και αυτο το κανει ακομα ποιο δυσκολο .
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΕΤ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,10 ΚΑΙ ΤΟ 1,20
ΧΤΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ 1,30 ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΑΓΓΙΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ.
Να πουμε και δυο λογια για τα πρωταθληματα τις ΙΤΑΛΙΑΣ και τις ΙΣΠΑΝΙΑΣ ετσι για μια πρωτη εικονα σχετικα με το τη γινετε σε καθε χωρα.
ΙΤΑΛΙΑ
Για το 6 στα 6 ειναι η INTEΡ που παιζετε σαν πρωτο φαβορι .Απο κει και μετα κατα σειρα παιζουνται οι ΡΟΜΑ ,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,ΜΙΛΑΝ και ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ.
Αυτη ειναι η φαβορι πενταδα στην ΙΤΑΛΙΑ.
Δεν θα πουμε ποιος πηγε καλυτερα η χειροτερα στις μεταγραφες απλος θα αναφερουμε οτι ολες οι ομαδες απο διαφορετικες πλευρες η καθε μια ψαχνονται ακομα.
ΙΣΠΑΝΙΑ
Τα δυο μεγαλα φαβορι ειναι η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και η ΡΕΑΛ .Εδω να πουμε οτι την πρωτη θα εχουμε τη χαρα να την δουμε και στην ΕΛΛΑΔΑ μια που κληρωθηκε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Λοιπον παιζουν την ΜΠΑΡΤΣΑ σαν πρωτο φαβορι και την ΡΕΑΛ σαν δευτερο ,απο κει και μετα μακρια αλλα παιζονται κατα σειρα και οι ΣΕΒΙΛΛΗ,ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ΒΑΛΕΝΘΙΑ.
Οι τρις τελευταιες με τεραστιες αποδοσεις θα λεγαμε σε ολο τον πλανητη.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα ματς των δυο μεγαλων να μην εχουν αποδοσεις σχεδον πουθενα σε κανενα μπουκ.
Το αν θα ρισκαρουμε η οχι θα το δειτε στον πινακα των ΤΟΠ ΒΕΤ ακομα οπως καταλαβαινεται δεν εχουμε αποφασισει θα περιμενουμε λιγο να δουμε που θα καταληξη η αγορα και αναλογα θα σας δωσουμε τις οποιες προβλεψεις μας.
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ .ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ .ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΕΤ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Να πουμε και δυο λογια για το μπλοκ μας .Σχεδον φτανουμε η πλησιαζουμε στην τελικη μορφη του .
Αποφασισαμε να μην το παμε ποιο μακρια για αρχη βαλαμε οτι εργαλεια χρειαζομαστε να εχουμε και προσθεσαμε και το LIVE STREAMING να βλεπουμε μπαλιτσα οπου και αν παιζεται αυτη.
ΛΕΓΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ EDITORAIL.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ JO ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
Θελουμε να ευχαριστισουμε ακομα και το GAZZETTA GR που μας εκανε ενα γκρουπ μεσα στο σαιτ της ωστε να λεμε την οποια αποψει εχουμε οι προβλεψεις για τα ματς που ερχονται.
ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ .ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

BET OR NO?

ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ Η E MAIL ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.


ΓΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΕΔΩ



BET OR NO ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...