ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
Δεν ξερουμε αν εσυ που διαβαζεις αυτο το κειμενο που ακολουθει εισαι φιλος του ποδοσφαιρου και του στοιχηματος θα σε ενημερωσουμε ομως οτι εμεις εδω στο
BET OR NO?εχουμε μερες που λεμε πραγματα σχετικα με την κατασταση που επικρατει στο ποδοσφαιρο και την γενικη κριση που υπαρχη στην ζωη μας.
Αυτα για μια εικονα στο περιπου για να μην μας περασεις για τρελους.
Παμε λοιπον να πουμε τη ειδαν τα ματακια μας χτες.
Απο νωρις φανηκαν οι διαθεσεις των μπουκ ανα τον κοσμο.
Πολλοι κλεισαν παιχνιδια δεν δεχοντουσταν ΒΕΤ,αλλοι αλλαξαν αποδοσεις η εβγαλαν ματς απο τα κουπονια τους και αλλα πολλα.
Και οταν αρχισαν τα παιχνιδια η κατασταση εγινε ακομα χειροτερη.Αυτη που ειχαν μεσα στα παιχνιδια τους την ΜΠΑΓΕΡΝ να μην πουμε την ΤΣΕΛΣΙ που οπως και να το κανουμε επαιζε εκτος και μαλιστα ντερμπι αρχισαν να τρεχουν να βρουν στηριγμα να ρεφαρουν.Οσοι ατυχοι κατσαν στην ΑΡΣΕΝΑΛ ακομα κλαινε.
Εγιναν τοσα πολλα χτες που τη να θυμηθουμε την ΡΕΑΛ που παιζοταν κοντα 97% στο διπλο και ηρθε Χ.
Λιγοι γλυτωσαν χτες και σημερα πιστευουμε το ιδιο θα γινει.
Πως δηλαδη ακομα και η ελληνικη εταιρια που βγαζει αποδοσεις απο παρασκευη δεν εδωσε για καποια ματς σημερινα.ΤΥΧΑΙΟ.
Επειδη λοιπον επεσαν πολλα τυχαια αυτες τις μερες και περιμενουμε και αλλα καλο ειναι να παμε με την πλατη και τοιχο τοιχο.
Το σημερινο προγραμμα εχει συνολικα 83 ματς δεν βλεπουμε καποιο μεγαλο ματς να πουμε οτι θα εχει κατι το ιδιαιτερο .
Σχετικα φτωχο τη να βρεις και τη να ψαξεις.Ερχετε ευρωπαικοι εβδομαδα και οι μπουκ ξερουν οτι ο κοσμος γνωριζει τις μεγαλες ομαδες που αυτοι τις τσεκουρωνουν και τις βγαζουν με αποδοσεις που ειναι αποτρεπτικες για ΒΕΤ.
Η κριση εχει βαρεσει τα παντα ποσο περισσοτερο το ποδοσφαιρο και το στοιχημα.
Υπαρχουν βεβαια και αυτοι που ζουν στην αγνοια και δεν τους νοιαζει τιποτα και για τιποτα.Αυτοι μαλιστα ειναι ευτυχισμενοι.Δεν τους απασχολει τιποτα ολα ειναι μια χαρα!!!!
Το στοιχημα μας εδωσε τη δυνατοτητα να ζουμε ελλαδα και να ειμαστε παντου και αν δεν σας αρεσει αυτο περι στοιχηματος τοτε ας πουμε το ποδοσφαιρο οπου και αν παιζεται αυτο.Μερικες φορες αυτο που σκωτονη δυστυχως ειναι η αγνοια για πολλα πραγματα που συμβαινουν γυρω μας.Η επολογες οχι μονο στο στοιχημα αλλα και στη ζωη ειναι παντα ατομικες δικες μας .
Και οποιο αποτελεσμα και αν εχουν αυτοι που παντα περνουν τη χαρα η τη λυπη ειμαστε εμεις ο καθενας προσωπικα.
Οσο για προβλεψεις για τα ματς οποιος θελει πατα εκει που λεει προβλεψεις ημερας και βλεπει το παιχνιδι που κανουμε τη καθε μερα ΒΕΤ.
Εμεις εδω οτι βγαζουμε το κανουμε ΒΕΤ δεν μπορουμε να δωσουμε κατι που δεν παιζουμε .Δεν θα ειχε και νοημα.Αυτα τα ολιγα να ειστε και να περνατε καλα σε οτι κανετε και να θυμαστε με την πλατη και τοιχο τοιχο .

JOKER







BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...