ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

EXOYME ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ?

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μετα απο μερες μπηκαμε να γραψουμε σημερα για στοιχημα σε ενα προγραμμα που ακομα το ψαχνουμε .Ετσι μονο για σημερα μπορουμε να πουμε μερικα πραγματακια.
Σημερα λοιπον εχει 24 ματσακια σε πολλες χωρες εχουμε και λεμε:ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1 και 2,ΓΑΛΛΙΑ 2,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΒΕΛΓΙΟ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ 2,απο λατιν ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ,ΜΕΞΙΚΟ,και τελος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ.
Τα ειδαμε λοιπον τα ματσακια και φτασαμε να εχουμε πολλα ερωτηματα σχετικα με τα ΒΕΤ που πρεπει να κανουμε.
Βασικα ολα οδηγουν για μας σε τρια σημεια .Ετσι οπως τα βλεπουμε τωρα που σας γραφουμε.Μην ξεχναμε οτι αυτη η διακοπη των πρωταθληματων καποιους οφελησε και καποιους 
οχι.Ετσι λοιπον με την εικονα που μας αφησαν νομιζουμε οτι 
μεγαλη τυχη εχουν στην Γερμανια 2 την μικρη μπουντεσλιγκα ο ασσος των ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΤ και ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.Αυτοι οι δυο ασσοι παιζονται καθολικα θα λεγαμε σχεδον παντου με ποσοστο πανω απο 80%.Μαλιστα σε καποιες εταιριες εχουν αλλαξει κιολας τιμες.Ολα δειχνουν προς την μερια των γηπεδουχων και με αυτους θα παμε.
Το τριτο ματς ειναι απο το Βελγιο.Πιστευουμε οτι ειναι καλο το διπλο τις ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ο ΟΠΑΠ το εχει στο 2,00 και σε αλλες εταιριες το βρηκαμε και στο 2,20 .Αρκετα καλη τιμη.
Δεν θα προχωρησουμε σε νεα ομαδων και αναλυσεις σημερα συνχωρεστε μας πρωτη μερα ειναι και μας φαινεται καπως.
Απο αυριο ομως θα μπουμε δυνατα με πολλες ενημερωσεις και σχολια απο ολα τα πρωταθληματα που υπαρχουν στα κουπονια μας.
Βασικα αυτο που θελουμε να κανουμε σημερα ειναι να σχολιασουμε αυτο που εγινε στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ που το θεωρουμε ντροπη για τον πολιτισμο μας και μονο αυτο θα πουμε ΝΤΡΟΠΗ.
Το αλλο εχει να κανει με τον ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ.
Το εφαγαν το παλικαρι ολοι με αυτον ασχολουνται κανεις δεν σκεφτετε πως νοιωθει αυτο το παιδι αν το φορτωνουν με ολα αυτα που λενε και γραφουν .
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα απο καιρο βλεπουμε εναν ελληνα με μεγαλα στοιχεια στον Ολυμπιακο.Χωρις να θελουμε να αδικισουμε κανενα παιδι ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ εχει πολλα να δωσει ακομα πολλοι δεν ξερουν την πορεια του ακομα ουτε πως γραφετε το ονομα του.
Τελος να πουμε λευτερια στους οπαδους να μπουνε ξανα τα παιδια μας στα γηπεδα .Ποιος ειναι αυτος που προτιμα να βλεπει τους νεους στην καφετερια και οχι στο γηπεδο κυριε υπουργε μονο αυτο να σκεφτητε ολοι εσεις που κυβερνατε και περνετε αποφασεις.
Καλημερες σε ολους και καλη τυχη σε οτι και αν επιλεξετε για ΒΕΤ.
 BET OR NO?
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...