ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΗ.ΛΙΝΓΚ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σε λιγο ξημερωνη σαββατο μεγαλη μερα για το ελληνικο ποδοσφαιρο οι δυο μεγαλοι χτυπιουνται για μια θεση στο πρωταθλημα.Θα πουμε και για στοιχημα αλλα αυτο που μας φτιαχνει ειναι το μεγαλο ματς.Ολοι πιστεουμε οτι θα θελουμε να δουμε αυτη την κοντρα οτι ομαδα και αν ειμαστε.
Εμεις εδω στο BET OR NO?θα κανουμε μια ευχη να κερδισει πρωτα το ποδοσφαιρο και ο αθλητισμος και φυσικα ο καλυτερος εντος αγωνιστικου χωρου παντα.
Τωρα για το αν θα δουμε το ματς να πουμε δυο λογια.Εχουμε ψαξει ολα σχετικα σαιτ για λιγκ .
Βρηκαμε αλλα επειδη περιμενουμε πολλους επισκεπτες στο διαδυκτειο δεν ξερουμε αν θα δουμε.
Εμεις δεν παραγουμε οτι λινγκ παιζουμε κυκλοφορανε ελευθερα στο δικτυο .Ετσι θεωρουμε σωστο να ενημερωσουμε γιατι ξερουμε τη ειναι να ψαχνεις να δεις την ομαδα σου και τελικα να μην βλεπεις.Απο την πλευρα μας θα κανουμε οτι ειναι δυνατον για να εχουμε μια καλη εικονα απο το γηπεδο και να χαρουμε ολοι το ματς.Δεν θα μπουμε σε τεχνικες αναλυσεις για το παιχνιδι θα πουμε ομως οτι ειδαμε πονηρους να σπρωχνουν πακετα ξερα στο Χ.
Τωρα το τη θα γινει μονο ο θεος τις μπαλας ξερει.Παμε και στο στοιχημα .Αρχικα λεγαμε να μην βγαλουμε ματς ομως μετα σκεφτηκαμε τους φιλους μας που ενα στοιχηματακι το ριχνουν το σαββατο ετσι βγαλαμε προβλεψεις για καποια πρωταθληματα.Εδω να πουμε οτι απο τις πεντε που θα αρχισουν τα ματς τις αγγλιας εμεις θα αρχισουμε να αλλαζουμε το μπλοκ μας για να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε τους φιλους μας ετσι ωστε να δουμε ολοι παρεα το ματς.
Επειδη γνωριζουμε τη ειναι το ελ κλασικο για πολυ κοσμο να πουμε οτι καλο θα ειναι να κρατησουμε ενα επιπεδο την ωρα του ματς χωρις να προκαλει κανεις κανενα.
Στο κουπονι τωρα εχει συνολικα 142 ματς απο ολες τις χωρες με καλα παιχνιδια.Δεν μας επερνε να κανουμε αναλυσεις και σχολια ετσι βγαλαμε τις οποιες προβλεψεις μας στους τοιχους του μπλοκ μας.Θα πρεπει να δειτε και μονοι σας τις οποιες αποδοσεις εχουν τα ματς μια που δεν βαλαμε τιμες στις προβλεψεις μας.Ολα αυτα το ξανα λεμε μετα τις πεντε σταδιακα θα αλλαξουν το μπλοκ θα εχει αλλη εικονα μην εκλαγη κανεις τη εγινε που πηγαν.
Οπως προειπαμε εμεις ειμαστε φτιαγμενοι για το μεγαλο ματς και δεν θα πουμε τιποτα αλλο για στοιχημα σημερα.Θα σας περιμενουμε ολους εδω στο BET OR NO ?με την ελπιδα να δουμε πρωτα και μετα να απολαυσουμε ενα ομορφο ματς.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΤ.
  BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...