ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.




ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2018-22


Επεσε μια εφημεριδα αθλητικη στα ματια μου την κοιταγα και αρχισα να αναρωτιεμαι .Καλα εγω σε ποια χρονια ζω.Με ενα βλακωδες βλεμα κοιταξα το ταβανι και μετα αρχισα να γελαω .


Αυτο το αρθρο διαβασα και σας το δινω οπως το βρηκα.

Η FIFA τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ποινές αποκλεισμού από κάθε  δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο και τα δύο μέλη της εκτελεστικής  επιτροπής της, που φέρονται να έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις δωροδοκίας  σχετικά με την ανάθεση των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022.
Έτσι στον Νιγηριανό Amos Adamu επιβλήθηκε τριετής αποκλεισμός και  πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων (περίπου 7.400 ευρώ) και στον Reynald  Temarii από την Ταϊτή ετήσιος αποκλεισμός και πρόστιμο 5.000 ελβετικών  φράγκων.
Η διεθνής ομοσπονδία τιμώρησε ακόμη τέσσερις αξιωματούχους της, μεταξύ  αυτών ο Τυνήσιος Slim Aloulou, πρόεδρος της επιτροπής επίλυσης διαφορών,  στον οποίο επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός και πρόστιμο 10.000 ελβετικών  φράγκων.
Επίσης, τριετής αποκλεισμός και πρόστιμο 10.000 φράγκων επιβλήθηκε στον  Ahongalu Fusimalohi (γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της Τόνγκα) και  στον Amadou Diakite από το Μάλι (μέλος της επιτροπής διαιτησίας της  FIFA), ενώ τέλος με τετραετή αποκλεισμό και πρόστιμο 10.000 φράγκων  τιμωρήθηκε ο Ismael Bhamjee από τη Μποτσουάνα, επίτιμο μέλος της  αφρικανικής συνομοσπονδίας (CAF).
Ο αποκλεισμός των Adamu και Temarii σημαίνει ότι, στη ψηφοφορία της 2ας  Δεκεμβρίου για την ανάθεση των Mundial 2018 και 2022 δικαίωμα ψήφου θα  έχουν τα εναπομείναντα 22 μέλη της εκτελεστικής επιτροπής.πηγη του αρθρου ειναι sportena.
Ρε που ζουμε εμεις αυτοι φτασανε στο 2018!!!!!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...