ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΒΕΤ ΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ.ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΕΤ!!!!!219ΜΑΤΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μετα απο μερες επιτελους βρεθηκαμε ολοι μαζι εδω στο BET OR NO? να γραψουμε για το στοιχημα και να κανουμε τον χαβαλε μας.
Μεσα σε ολα αυτα ηρθε και το ταμειο χτες με τους τρις ασσους που βγαλαμε στην μικρη μπουντεσλιγκα και εγινε πραγματικα γλεντι .Εμεις εδω η παρεα συνολικα καναμε 43 ΒΕΤ σε ολες τις χωρες που εχουμε βγαλη προβλεψεις.Ολο το παιχνιδι μας θα το βρειτε σε σημεια εδω.Καθε χωρα και πρωταθλημα που μπηκαμε το εχουμε γραψει σημερα εδω.Νομιζουμε οτι οποιος θελει να παει ταμειο ψαχνει ενημερωνεται για να βρει τα παιχνιδια που θα αγοραση.
Βασικα για αυτο δεν γραφουμε σε καμια χωρα εκτος κωδικου αποδοσεις.Ετσι οποιος ενδιαφερετε να βρει ψαχνει.Οσο για το τη θα δουμε το σαββατοκυριακο εχουμε ενα θεμα με το ποιοι θα κατσουν να δωσουν λινγκ για τα ματς.Αν βρουμε λυση θα βρειτε αναρτηση στο μπλοκ μας η ενημερωση σε καποιο τρειλερ.
Τελος να πουμε οτι το προγραμμα που ερχετε εχει ευρωπαικα ματς και απο κατι αποδοσεις που ειδαμε ερχετε μακελειο.Για αυτο καντε ταμειο το διημερο ωστε να ειστε χαλαροι.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
 BET OR NO?

1 σχόλια:

Αέναος Ταξιδευτής είπε...

καλημερα καλο σ.κ. και καλα κερδη!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...