ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΚΔΟΧΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ !!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μεσα στην καλη χαρα ειμαστε για δευτερη μερα και παμε για να τις κανουμε τρις.Σημερα εχουμε και ελληνικο ενδιαφερον μια που και οι τρις εκπροσωποι μας αγωνιζονται στο ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΝΓΚ.
ΑΕΚ,ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ ο καθενας με την δικη του τυχη.
Το σημερινο προγραμμα πιστευουμε οτι ειναι απο τα καλυτερα του τριημερου απο πλευρας ομαδων αγωνων και επιλογων για τους παικτες.Βασικα μας δινει την δυνατοτητα να ρισκαρουμε σε δυο πεδια.Το πρωτο στις 8 και το δευτερο στις 10 και κατι ψηλα.
Το πως θα μπουμε σε αυτο το προγραμμα ειναι επιλογη του καθε ενος εμεις θα προτεινουμε μονο να πατε με πλανο για ΒΕΤ.Δηλαδη μην αγορασετε μονο ετσι ξερα ματς απο το συνολο του κουπονιου.
Δειτε προσεκτηκα το προγραμμα ενημερωθητε και αποφασιστε που θελετε να ρισκαρετε περισσοτερο.Υπαρχουν επιλογες σημερα για να παμε ταμειο οπως και τις προηγουμενες μερες.
Απο την αρχη που πηραμε το κουπονι στα χερια μας ειπαμε οτι ειναι απο τα καλυτερα που εχουμε παρει στα χερια μας.Εχουμε πει πολλες φορες εμας δεν μας αρεσουν οι αναλυσεις και οι προτασεις για σιγουρα και αχαστα.Απο εμας δεν θα δειτε τετοια πραγματα.Παικτες ειμαστε και ετσι λειτουργουμε.Ο παικτης λοιπον πρεπει να κοιτα οτι επιλογες υπαρχουν σε αυτο που κανη ΒΕΤ.Αυτα σαν ενας προλογος για μερικα πραγματακια που θα πουμε σημερα.Να πουμε οτι δεν θα βγαλουμε τις προβλεψεις που εχουμε δωσει για τις μερες που εφυγαν μας φτιαχνει να τις βλεπουμε.Σημερα θα βαλουμε αριστερα τα ματς των 8 και δεξια τα ματς των 10.
Πολλοι απο εσας φιλοι δεν μας ξερετε εμεις ειμαστε συνταξιουχοι που κανουμε το κεφι μας το μπλοκ αυτο δεν το καναμε τυχαια εχουμε σχεση ερωτικη με το στοιχημα πολυ πριν να ερθη στην ΕΛΛΑΔΑ. Εχουμε δει και τα πανω και τα κατω του.Σε μερικα πραγματα πρεπει να ξερεις πως θα τα χαρης να τα απολαυσεις.Εμεις ευτυχως αυτο ηταν απο τα πρωτα που μαθαμε στο στοιχημα και αυτο μας βγηκε σε καλο.Στο στοιχημα δεν υπαρχη λογικη ολα γινονται και ολα δεν γινονται.
Ετσι θα πουμε για τα ματς των ελληνικων ομαδων για πραγματα που γινονται και δεν γινονται σημερα .Να πουμε οτι δεν τα γραφουμε ετσι στην τυχη τα ψαξαμε οτι θα σας πουμε.
Ειδαμε προσεκτηκα το προγραμμα που εχουν οι ελληνικες ομαδες και θα μπουμε με το ματς του ΑΡΗ.
Ο ΑΡΗΣ ειναι μια ομαδα που φετος παιζει για δευτερη χρονια με ενα προπονητη που εχει ευρωπαικες εικονες απο μεγαλα ματς ειναι απο τους πλεον ενημερωμενους.Αυτο που μας εχει δειξη εμας μεχρι τωρα ειναι οτι ξερει να χειριζεται το υλικο που εχει.Ο ΑΡΗΣ λοιπον εχει δυο ματς εκτος εδρας αυτο με την ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ σημερα και το επομενο με την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.Εσεις αν εισασταν προπονητης του ΑΡΗ ποιο θα χτυπαγατε.Ερωτηση πρωτη.
Ισπανια η Γερμανια ειναι καλυτερη για τις ελληνικες ομαδες.Ερωτηση δευτερη.Ειναι τοσο μεγαλη ομαδα η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ που στον ΟΠΑΠ το διπλο του ΑΡΗ πληρωνει 8,00.Ερωτηση τριτη.Αυτα δειτε και βαλτε και δικα σας διπλα και καντε επιλογη σημειου.Εμεις λεμε οτι μεσα στις εκδοχες του ματς ειναι και αυτο το 8,00 του διπλου.Ποσες φορες εχουμε πανηγυριση νικες ελληνικων ομαδων στην γερμανια και ποσες στην ισπανια.Πιστεουμε να σας δωσαμε μια εικονα η να σας βαλαμε ερωτηματα.Η αποφαση παντα δικη σας.Παμε στο ματς τις ΑΕΚ.
Πολλα προβλημα στο αγωνιστικο κομματι εχει η ομαδα πολλες απουσιες βασικων παικτων.Με ενφανιση για κλαματα και ηττα στο πρωταθλημα πηρε τελος η καλη εικονα τις αρχης του ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ.Απο την αλλη η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ δεν ειναι ουτε αυτη σε καλυτερη κατασταση και εχει αυτο το ματς σαν τελικο.Θα ερθη στην αθηνα για την νικη.Ολα οσα ειδαμε μας σπρωχνουν στο διπλο μεσα σε αυτα και η ευρωπαικη εμπειρια του συλλογου τις ομαδας του ΒΕΛΓΙΟΥ.Ανθρωποι τις βρισκονται σε σημαντικες θεσεις στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ.Την θελουν στην επομενη φαση την ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ.Αυτα εχουμε να πουμε εν συντομια και παλι δικη σας η αποφαση για το σημειο που θα αγορασε.Τελος να μπουμε και στον ΠΑΟΚ.
Ξερετε πολλες φορες ελληνικη ομαδα να εχει κερδιση ισπανικη εστω και εδω στην ελλαδα.Ειναι σε κατασταση ο ΠΑΟΚ να κοταξη στα ματια την ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.Ολοι ξερουμε οτι ειναι χωρις βασικο προπονητη εδω και ποσο καιρο.Ερχετε απο διπλο εκτος που το πηρε στα χασομερια.
Τωρα κοντρα στην ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ την στοχο θα εχει.Εμεις λεμε να μην χασει.Εσεις καντε την δικη σας επιλογη για αυτο που πιστευεται για ΒΕΤ.
Αυτες ηταν καποιες απο τις εκδοχες των παιχνιδιων για τις ελληνικες ομαδες.Δειτε τα καλυτερα προτου να μπειτε σε οποιο ματς εσυς νομιζετε.Οπως και να εχει εμεις θα ευχηθουμε καλη τυχη και στους τρις.Στο στοιχημα δεν μετρα την ομαδα εισαι αλλα το τη παει ταμειο.
Καλημερες και καλη τυχη να εχουμε οσοι κανουμε ΒΕΤ σημερα.
 BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...