ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πήραμε το νέο κουπόνι στα χεριά μας δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε όμως έχει ευκαιρίες και καλά ματς.Εκτος από το δικό μας ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και το ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ματς που ξεχωρίσαμε στο πρόγραμμα είναι και τα ΤΟΤΕΝΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΜΠΟΡΝΤΟ-ΛΙΛ,ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ-ΠΟΡΤΟ,ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝ όλα με την δίκη τους ιδιαιτερότητα.Πιστεύουμε ότι θα δούμε καλά παιχνίδια με σπουδαίο θέαμα.Για αυτά τα παιχνίδια όμως θα μιλήσουμε αύριο.Πάμε να δούμε τη έχουμε για σήμερα.
Το σημερινό λοιπόν πρόγραμμα είναι το κλασικό πλέον τις ημέρας με την μικρή μπουντεσλίγκα για αρχή και μετά  Γαλλικά ματς και κάτι αδέσποτα σε Αγγλίες Ιταλίες και Ισπανίες.
Συνολικά έχει 24 ματς .Για να κάνουμε το κέφι ενός φίλου από τα Χανιά που μας ζήτησε για σήμερα μια πεντάδα θα πούμε τα πέντε που βλέπουμε ποιο πολύ.Λοιπόν βλέπουμε κατά σειρά πέντε άσσους για σήμερα.ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ,ΜΠΟΧΟΥΜ,ΕΒΙΑΝ,ΣΑΤΟΡΟΥ και ΤΡΟΥΑ.
Ετσι ξερά χωρίς αναλύσεις και σχεδία.Στον ΟΠΑΠ αυτή η πεντάδα έχει απόδοση 23,45 και νομίζουμε ότι είναι αρκετά καλή για παρασκευή.
Καλή τύχη να έχουμε όλοι σε ότι και αν κάνουμε ΒΕΤ.
 BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...