ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ &ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ?

Καλημέρες σε όλους.
 Ωραία ματς είδαμε χτες το ίδιο ελπίζουμε και σήμερα να δούμε πλούσιο θέαμα.Πριν να μπούμε στα του στοιχήματος να πούμε δυο πραγματάκια για το ματς  ΕΡΓΟΤΕΛΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και αυτή την ώρα που γράφουμε λινγκ αναρτημένο δεν είδαμε πουθενά.
Οσοι έχετε δει κάπου λινγκ για να μην πάθετε καμιά πλάκα κάλο θα ήταν να βολτάρετε σε καμιά καφετερία για δεν βλέπω για την ώρα άλλη λύση.Τώρα για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν αν βγει λινγκ 15 λεπτά πριν το ματς τότε θα δούμε αλλιώς από ραδιοφωνάκι.
Λινγκ δικό μας δεν θα βρείτε πουθενά αν δεν έχουμε λινγκ δεν δίνουμε και εμείς το λινγκ του μπλοκ μας.Για το άλλο ματς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ κάλο θα ήταν όσοι πάτε στο γήπεδο να μπείτε όσο γίνεται ποιο νωρίς μέσα.Γιατί όσο θα πλησιάζει η ώρα του αγώνα θα υπαρχή πρόβλημα και στους γύρω δρόμους και γενικά περιμένουν πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ
Και στις δυο περιπτώσεις είναι συμβουλές γιατί και εμείς φίλαθλοι είμαστε και οπαδοί.
Για την πρώτη περίπτωση του ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν κάτι αλλάξει θα ενημερώσουμε άμεσα και στο μπλοκ μας και με άρθρο μέσο του google.Στην δεύτερη περίπτωση δείτε και εσεις τη λέει η λογική και ανάλογα πράξτε.
Πάμε στο στοιχηματάκι μας τώρα.Χτες για λίγο δεν μας πέρασε η τριάδα που είχαμε .Πληρωθήκαμε τα δυο ματς τις ΡΕΑΛ και τις ΜΙΛΑΝ όμως με την ΜΠΑΓΕΡΝ θα κάναμε διάφορα.Για σήμερα βλέπουμε μια τριάδα και λέμε να κάνουμε και μια κόντρα.
Ξέρετε εμάς δεν μας αρέσουν οι αναλύσεις και τα πολλά πολλά όταν βλέπουμε κάτι λέμε βλέπουμε αυτό.Ετσι σήμερα βλέπουμε την τριάδα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ΣΑΛΚΕ,ΤΟΤΕΝΑΜ.
Και για κόντρα θα πάμε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που δεν θα τον παίζει κάνεις μια που των έχουν ξεγραμμένο από χέρι στο .Στο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ πιστεύουμε ότι δεν έχουν άξια τα 1,25.
Εσείς θα αποφασίσετε τη ΒΕΤ θα κάνετε εμείς λέμε ότι και οι δυο επιλογές μας έχουν τύχη.
Τέλος αν κάποιος φίλος βρει λινγκ πριν να αρχίση το ματς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα είμαστε υποχρεωμένοι να μας το δώσει να δούμε όλοι.Αυτά να ευχηθούμε καλή τύχη σε όλους ότι και αν επιλέξετε να κάνετε ΒΕΤ και να έχουμε μια πλούσια ήμερα σε θέαμα.
BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...