ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ .ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Μην νομίζεται ότι μόνο οι παίκτες είναι αιχμάλωτοι του ΟΠΑΠ ΑΕ όχι είναι και οι πράκτορες του που τόσα χρονιά τον στηρίζουν
και τα χειρότερα έρχονται μια που θα έχουμε συνεχεία στις απεργίες των πρακτόρων.Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή των πρακτόρων του ΟΠΑΠ στη 48ωρη απεργία που έχει προαναγγείλει η ΠΟΕΠΠΠ για την Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 του μήνα.Μάλιστα, αναμένεται νέα, πάλι 48ωρη, απεργία τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. χθες απάντησε στις αιτιάσεις της ΠΟΕΠΠΠ, όμως δεν φαίνεται πως θα αλλάξει τη στάση των πρακτόρων. Θυμίζουμε τα αιτήματα της ΠΟΕΠΠΠ: 1. Κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων από τους πράκτορες, 2. Αμεση κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των συμβάσεων, 3. Αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέσα από τα πρακτορεία, 4. Αμεση ανανέωση και βελτίωση των υφιστάμενων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρους, 5. Επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ Α.Ε., 6. Αμεση εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. για επιστροφή των τόκων του εγγυητικού κεφαλαίου και 7. Αμεση υλοποίηση της δέσμευσης για ασφαλιστική κάλυψη των πρακτορείων.
Σε χθεσινή ανακοίνωση η ΟΠΑΠ Α.Ε. απαντάει σε όλα τα αιτήματα των πρακτόρων, τονίζοντας ότι «δεν επιδιώκει να αντιπαρατεθεί μαζί τους αλλά να τους ενημερώσει για τα πραγματικά περιστατικά»
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΩ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΚΡΗ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...