ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ LIVE ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΜΕ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Μπαλα να δουμε θελουμε σημερα με ελληνικο ενδιαφερον .Τεσσερα ματσακια εχει μπορει να τα δουμε ολα αυτο θελουμε για σημερα.Για στοιχημα τη να πουμε εγινε σφαγη χτες εκλαψαν μανες που λενε.Λιγοι γλυτωσαν μεγαλες αποδοσεις με ματς που δεν περιμεναμε να γινουν στραβες οπως πχ ΑΓΙΑΞ που ακομα τραβανε τα μαλλια τους οσοι των κανανε ΒΕΤ .
Και αλλα πολλα τη να πουμε και τη να αφησουμε.Επειδη εγιναν και δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο θα ηταν κατι σαν σε μνημοσυνο στους παικτες και επειδη το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε δεν θα το κανουμε.
Γενικα θα πουμε μερικα πραγματακια για μπαλα αυτα που ειδαμε στα πρωταθληματα που μπηκαμε για ΒΕΤ.Πρωταθλημα ρουλεττα ειναι τις αγγλιας το ξεραμε βεβαια απο πριν αλλα φετος ολα γινονται για την ωρα τουλαχιστον .Στην γερμανια παει τρενο φετος η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ χαμενη καπου ειναι ΜΠΑΓΕΡΝ και απο κοντα και ΒΡΕΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ.
Στην ισπανια μονο υπαρχουν μονομαχοι ΡΕΑΛ και ΜΠΑΡΤΣΑ κατι που δυσκολα θα αλλαξη.
Και στην ιταλια φετος ειναι ανοικτο το πρωταθλημα σε ολα πολλες ομαδες παιζουν για τον τιτλο.
Η κριση εχει χτυπησει το ποδοσφαιρο σε ολα τα σημεια τις ευρωπης και οχι μονο.Θα δουμε πολλα περιεργα φετος και δεν νομιζουμε οτι ειναι τυχαιο. Εκτος λοιπον τις ισπανιας δεν βλεπουμε καπου αλλου να ειναι ξεκαθαρη οι αντιπαλοι για τον τιτλο.Αυτο ειναι καλο για εμας τους φιλους του ποδοσφαιρου και θελουμε να δουμε καλο θεαμα σε ολα τα επιπεδα.Κατα εμας η μια ομαδα του τσαμπιον λινγκ ειναι η ΡΕΑΛ την αλλη ψαχνουμε και την ψαχνουμε γιατι δεν πιστευουμε οτι μπορει η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να παει μεχρι τελικο φετος.Σημερα δεν ειμαστε για πολλα πολλα μεχρι ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ γιορταζει και τωρα το εμαθε κατα λαθος .Οπως καταλαβαινετε ειμαστε σε φαση χαλαρωσεις στο επακρο μαλιστα.
Να δουμε μπαλα θελουμε σημερα ΑΡΗ ,ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ΑΕΚ LIVE.
Επειδη παιζουν την ιδια ωρα θα ανοιξουμε και το BET OR NO?LIVE TV ετσι θα εχουμε εικονα απο ολα τα γηπεδα .Αυτο θελουμε για σημερα οσοι θελετε μπορειτε να μπειτε στην παρεα μας κατα τις 17:00 πιστευουμε να ανοιξουν τα λινγκ για να εχουμε εικονα.
ΟΥΦ σαν ανηφορα ηταν σημερα συγνωμη κιολας αλλα δεν εβγαινε κατι καλυτερο.
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 BET OR NO?  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...