ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μπορεί να είμαστε ένα στοιχηματικό αθλητικό ότι θέλετε το λέτε μπλοκ όμως πέρα από όλα αυτά ζούμε και εμείς στην ΕΛΛΑΔΑ και δεν μπορούμε να μην πούμε για αυτά που γίνονται διπλά μας γύρω μας. Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο πλέον που ξαπλώνουμε το βράδυ όπως είμαστε με τα ρούχα και το πρωί ξυπνάμε μόνο με της κάλτσες.Δυστυχως αυτό που άρχισε από εδώ θα εξαπλωθεί σε όλοι την ΕΥΡΩΠΗ και εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ όπως σχεδόν πάντα θα πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρυπά πρώτη.Κάθε μέρα κάτι χάνετε από χρήμα θέλετε πολιτισμό τέχνες επενδύσεις.Τη είναι αυτό πλέον που δεν χάνει κάτι σχεδόν κάθε μέρα.
Το θέμα είναι τη μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί?ΟΧΙ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ
Η γενιά που έρχεται είναι αυτοί που θα πληρώσει τα λάθη που έγιναν αυτούς τους ρώτησε κάνεις αν θέλουν να πληρώσουν?Γιατι τα παιδιά και τα εγγόνια μας να είναι αιχμάλωτα αυτού που λένε ΤΡΟΙΚΑ η όπως αλλιώς θέλουν.Υπαρχει αγανακτήσει μεγάλη σε όλους για ότι έγινε στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας και όσο δεν φέρνουν πίσω τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ τόσο θα μεγαλώνει ο ΘΥΜΟΣ.
Αυτά τώρα για τους φίλους μου να πω παίδες στοιχηματάκι μια τριάδα βλέπω όμως δεν είμαι και τρελός για πάρτι της ΑΜΒΟΥΡΓΟ ,ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ,ΑΑΧΕΝ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala ta les re aderfe,me tous kleftes pou mas kybernane!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...