ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!

Η Άρσεναλ νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα στο "Εμιρέιτς" με ανατροπή και δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού Champions League, οι "κανονιέρηδες" βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Βίγια, αλλά "γύρισαν" το παιχνίδι και πήραν ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στους "8" ενόψει της ρεβάνς του "Καμπ Νου".
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα «εκρηκτικό» πρώτο 10λεπτο, με μια μεγάλη ευκαιρία χαμένη στο 7', όταν ο Βαλντές απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Φαν Πέρσι. Στο 15' η Μπαρτσελόνα «απάντησε» στις ευκαιρίες με τον Μέσι να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ και στη συνέχεια. ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, μέχρι στο 26' να πάρει το προβάδισμα. 
Στο 78' ο Φαν Πέρσι εξιλεώθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και με ένα εκπληκτικό σουτ από εξαιρετικά πλάγια θέση νίκησε τον Βαλντές, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι ξαφνιάστηκαν, οι "κανονιέρηδες" το πίστεψαν και στο 83' ο Αρσάβιν με πλασέ από το ύψος της περιοχής μετά από ασίστ του Νασρί διαμόρφωσε το 2-1 και έφερε οριστικά τα πάνω-κάτω. 
Οι Ισπανοί προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα λεπτά που απέμειναν και ο επαναληπτικός του "Καμπ Νου" απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...