ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ!!ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Τούμπα στις 16 Μαρτίου θα λύσουν οριστικά και αμετάκλητα τις διαφορές τους οι δύο "δικέφαλοι". ΑΕΚ (κυρίως)και ΠΑΟΚ είχαν... άσφαιρα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς της Τούμπας.
Η "Ένωση" ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπι, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει ούτε μία φορά σε γκολ αυτήν της την υπεροχή. Μοιραίος (αλλά και από τους κορυφαίους σε απόδοση) παίκτης για τον "δικέφαλο" ήταν ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος δύο φορές με ισάριθμες κεφαλιές (34' και 81'), "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς, ο οποίος στο 75' είπε με εντυπωσιακή επέμβαση "όχι" στη βολίδα του Σκόκο.Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, "κατέβηκε" με προφανή σκοπό να "παγώσει" το ρυθμό του ματς και να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του, κάτι που τελικά κατάφερε και πλέον θα επιδιώξει να "σφραγίσει" το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό μέσα στο "σπίτι" του. Οι φιλοξενούμενοι οφείλουμε να τονίσουμε ότι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας των αποβολών των Λίνο και Ίβιτς. 
Το γκολ του Σανκαρέ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για Ατρόμητο και Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Περιστερίου, στον, ιστορικό και για τους δύο συλλόγους ημιτελικό, είχε καταφέρει να προηγηθεί 2-0 με τα γκολ των Μπαζίνσκι (10΄), Νεμπεγλέρα (61΄), όμως οι Βολιώτες κατάφεραν να μειώσουν και να μείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...