ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΑΓΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο φοβερός, επικίνδυνος Ολλανδός, Ντιρκ Κάουτ, πέτυχε χατ τρικ και έγραψε το όνομα του στη χρυσή ιστορία της Λίβερπουλ. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού νίκησε με το εμφατικό 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον προαναφερόμενο άσο να σημειώνει χατ τρικ, την ημέρα των γεννεθλίων του Κένι Νταλγκλίς.
Στα αξιοσημείωτα η τρομερή ενέργεια του φοβερού Σουάρες στο πρώτο γκολ της Λίβερπουλ, η ένταση ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και το ντεμπούτο του Κάρολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Στο πρώτο δεκάλεπτο η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά και κατάφερε να πλησιάσει τρεις φορές στην εστία του Φαν ντερ Σάαρ, δημιουργώντας, όμως, μια υποψία ευκαιρίας, όταν ο Σουάρες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει παράλληλη μπαλιά.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα, όμως, σημειώθηκε από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπερμπάτοφ έπιασε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Ρέινα.Στο 23' ο Φάμπιο Αουρέλιο βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας τον αριστερό του μηρό. Δεν κατάφερε να συνεχίσει, ζήτησε αλλαγή και τη θέση του πήρε ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Ελληνας άσος πέρασε ως κεντρικός αμυντικός και ο Κάραγκερ
Η Γιουνάιτεντ έδειχνε να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά η Λίβερπουλ είχε διαφορετική άποψη. Στο 34', λοιπόν, ο Σουάρες πέρασε τρεις παίκτες, έδωσε στον Κάουτ και αυτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.Δεν πέρασαν περισσότερο από πέντε λεπτά και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού διπλασίασε τα τέρματά της. Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Ολλανδός, ο οποίος δέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο το. δώρο του Νάνι (κεφαλιά προς τα πίσω) πραγματοποιώντας το 2-0.Στη συνέχεια το ντέρμπι έγινε μύλος. Πολλά μα πάρα πολλά νεύρα, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κάραγκερ (έπρεπε να πάρει την άγουσα προς τα αποδυτήρια) πάνω στον Νάνι (μεταφέρθηκε έξω με φορείο). Δυο λεπτά αργότερα, νέα νεύρα και νέα επεισόδια μετά από παρόμοιο μαρκάρισμα του Ράφαελ.
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 54' με τον Γκιγκς να πιάνει σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά να στέλνει την μπάλα περίπου μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρέινα.Οι γηπεδούχοι είχαν δώσει σκοπίμως την μπάλα στην πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατοχή να είναι 30%-70%! Στο 59' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν σε κεφαλιά του Μπερμπάτοφ από τη μικρή περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μεϊρέλες, που ήταν πάνω στη γραμμή.Στο 74' ο Κάρολ πάτησε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι το πόδι του στο χορτάρι του "Ανφιλντ" πραγματοποιώντας το ντερμπούτο του.Η Λίβερπουλ έχασε ευκαιρία να διευρύνει το σκορ στο 61', αλλά το σουτ του Μεϊρέλες από πλάγια θέση, εξουδετέρωσε -έστω και δύσκολα- ο Φαν ντερ Σάαρ. Στο 65', όμως, ο Ολλανδός δεν είχε την ίδια τύχη. Ο Σουάρες εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, αυτή απομακρύνθηκε ένα μέτρο από τα χέρια του και ο Κάουτ που έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Γιουνάιτεντ, σημείωσε το 3-0 με δικό του χατ τρικ.Από εκεί και πέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέδωσε πνεύμα. Η Λίβερπουλ έψαξε εν αγωνίως το τέταρτο γκολ, αλλά τελικά δεν έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της, με αποτέλεσμα να δεχθεί τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Ερνάντες (σέντρα του Γκιγκς υπό το βλέμμα του Κυργιάκου).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...