ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ!!!

Η Ίντερ προηγήθηκε, αλλά και ευχαριστημένη είναι με την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπρέσια.
Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Σέριε Α, οι πρωταθλητές προηγήθηκαν νωρίς με τον Ετό, αλλά τα πάνω ήρθαν κάτω μέσα σε 5 λεπτά στο φινάλε του παιχνιδιού. Η Μπρέσια αρχικά ισοφάρισε και στη συνέχεια "άγγιξε" τη νίκη, με τον Ζούλιο Σέζαρ να σώζει την Ίντερ αποκρούοντας πέναλτι του Καρατσιόλο.
Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπάγερν για το Champions League, οι Μιλανέζοι παραχώρησαν δύο βαθμούς, που ίσως αποδειχθούν πολύτιμοι στη "μάχη" του τίτλου, ενώ η Μπρέσια πήρε "ανάσα" στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.
Οι "νερατζούρι" προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με γκολ του Σάμουελ Ετό με κοντινό σουτ από ασίστ του Αντρέα Ρανόκια και κράτησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η Ίντερ είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με την καλύτερη στιγμή για την ομάδα του Λεονάρντο να χάνεται στο 55', όταν ο Σνάιντερ με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αρκάρι.
Οι γηπεδούχοι, στην αρχική 11άδα των οποίων βρέθηκαν τόσο ο Παναγιώτης Κονέ, όσο και ο Περπαρίμ Χετεμάι, προσπαθούσαν να απειλήσουν ως εκείνο το σημείο με αντεπιθέσεις, αλλά στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης πήραν χώρο και τον εκμεταλλεύτηκαν.Στο 84' ο Καρατσιόλο με δεύτερη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντιαμάντι ισοφάρισε σε 1-1 για την Μπρέσια, ενώ στο 90' ο αρχηγός των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Ζούλιο Σέζαρ από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που προκάλεσε και την αποβολή του Κόρντομπα και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή. Ο Καρατσιόλο ήταν πρωταγωνιστής και στην τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, την... αποβολή του στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...