ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ

Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ το σήμερα στο "Βιθέντε Καλδερόν" και το τέταρτο φετινό ντέρμπι της Μαδρίτης.
Βέβαια, όπως τα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια, έτσι και αυτό για την 29η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους "μερένχες". Η Ρεάλ έχει νικήσει την Ατλέτικο και στις 3 προηγούμενες αναμετρήσεις στη σεζόν (1 για το πρωτάθλημα, 2 για το Κύπελλο), ενώ οι "ροχιμπλάνκος" ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουας από το 1999.
Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την τρίτη ομάδα της Μαδρίτης, τη Χετάφε, επίσης το Σάββατο, αλλά δύο ώρες νωρίτερα από το ντέρμπι. Οι "μπλαουγκράνα" αναμένεται να κάνουν το καθήκον τους και να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Σεβίλη, ενώ δε θα έλεγαν "όχι" σε ένα "δώρο" από την Ατλέτικο, προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά τους.Το ματς στο "Καμπ Νου", πάντως, θα διεξαχθεί σε βαρύ κλίμα, μετά την αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από το συκώτι.
Την Κυριακή, ξεχωρίζουν οι δύο σπουδαίες αναμετρήσεις με φόντο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Μπιλμπάο υποδέχεται στο "Σαν Μαμές" τη Βιγιαρεάλ και με πιθανή νίκη ίσως χρειαστεί να αλλάξει τους στόχους της, ενώ η Βαλένθια φιλοξενεί τη Σεβίλη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν:

Σάββατο 19/3
Μαγιόρκα-Σαραγόσα
Μπαρτσελόνα-Χετάφε
Ατλέτικο-Ρεάλ

Κυριακή 20/3
Χιχόν-Αλμερία
Έρκουλες-Οσασούνα
Σανταντέρ-Σοσιεδάδ
Μάλαγα-Εσπανιόλ
Λα Κορούνια-Λεβάντε
Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ
Βαλένθια-Σεβίλη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...