ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ

Την προσήκουσα σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα διεθνή αγώνα, ακόμη και αν πρόκειται για φιλικό, ζήτησε από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Φερνάντο Σάντος, στην αυριανή αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" με την Πολωνία (21:30).
«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι όσοι φορούν τη φανέλα της εθνικής πρέπει να αντιμετωπίζουν το κάθε παιχνίδι σαν να ήταν επίσημο, δηλαδή να αγωνίζονται με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε και αύριο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σάντος, ο οποίος, κληθείς να απαντήσει αν αύριο θα υπάρξουν αλλαγές και, ενδεχομένως, κάποιοι πειραματισμοί στην τακτική, απάντησε:
«Έχουμε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία κι ένα συγκεκριμένο μοντέλο που δεν πρόκειται να το αλλάξουμε, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουμε αρκετό χρόνο μαζί με τους παίκτες. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές και πειραματισμοί σε πρόσωπα, γιατί στο επόμενο επίσημο παιχνίδι με τη Μάλτα δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας κάποιους από τους παίκτες», εννοώντας τους τιμωρημένους Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα.
Ερωτηθείς, τέλος, για το πώς βίωσε τον ψυχοφθόρο αγώνα με τη Μάλτα, παραδέχθηκε ότι οι διεθνείς δεν ακολούθησαν τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Η Μάλτα δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε, αλλά κι εμείς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε αυτά που είχαμε πει και είχαμε κάνει στις προπονήσεις. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό. Εμείς, όσο περνούσε η ώρα είχαμε περισσότερο νευρικότητα και άγχος. Ωστόσο ακόμη κι έτσι καταφέραμε στο τέλος να βάλουμε το γκολ. Ήταν η δικαίωση των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...