ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, θα καλέσει για ανάκριση ύποπτο ή υπόπτους (πηγές της εισαγγελίας εκτιμούν πώς θα κληθεί μόνο ένα πρόσωπο) να δώσουν εξηγήσεις για συγκεκριμένα αδικήματα για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις διαπραξής τους από στοιχεία της δικογραφίας.
Πληροφορίες αναφέρουν πώς δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της δωροδοκίας του διαιτητή Γ. Δαλούκα για το παιχνίδι Αρης- Παναθηναϊκός, αντίθετα θα ερευνηθούν οι ισχυρισμοί Κούγια (που μετεφερε στον εισαγγελέα το περιεχόμενο των κασετών) περί απόπειρας εκβιασμού του διαιτητή.
Επιδίωξη του κ. Σιμιτζόγλου είναι να κλείσει το φάκελο του αγώνα της Σούπερ Λίγκας, Αρης Παναθηναϊκός, ενώ κρατά ανοιχτή τη δικογραφία που αφορά το παιχνίδι του Γιουρόπα Λίγκ μεταξύ Μακάμπι και Ολυμπιακού για το οποίο πιθανότατα θα ζητηθεί συνδρομή από τις Ιταλικές δικαστικές αρχές ώστε να καταθέσει ο διαιτητής του αγώνα, Μπάντι.
Πάντως από τα πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση ο μόνος που δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής ενώπιον του εισαγγελέα είναι ο προεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχ. Μπέος.
Η δικογραφία μετά την ολοκλήρωση του σκελους που αφορά στο Αρης Παναθηναϊκός θα παραμείνει ανοιχτή για το σκέλος που αφορά στο Μακάμπι -Ολυμπιακός, τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια έγινε προσπαθεια επηρεασμού του Ιταλού διαιτητή Μπάντι. Ο διαχωρισμός της δικογραφίας αποφασίστηκε, γιατί αναμένεται να υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής ώστε να δώσει κατάθεση ο συγκεκριμένος διαιτητής, κάτι που είναι πάντως ιδιαίτερα χρονοβόρο. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πώς ο Ιταλός μέσω του συμπατριώτη του αρχιδιαιτή του Καμπιονάτο Κολίνα, διεμήνυσε πώς «δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση».
Το σκελος αυτό της υπόθεσης θα παραμείνει ανοιχτό και θα συνενωθεί με τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια περί παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων στην Β΄ εθνική. Αυτή τη δικογραφία θα χειριστεί ο επικουρος αθλητικός εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...