ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΝΕΤΑ Η ΣΑΧΤΑΡ

Η Σαχτάρ συνέτριψε με 3-0 τη Ρόμα και πήρε το "εισιτήριο" για την προημιτελική φάση του Champions League.Οι Ουκρανοί νίκησαν για δεύτερη φορά την ομάδα της "αιώνιας πόλης" και προκρίθηκαν δίκαια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, διατηρώντας παράλληλα αήττητο το "Ντόνμπας Αρένα" στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.Οι γηπεδούχοι έψαξαν από τα πρώτα λεπτά το γκολ με το οποίο θα "κλείδωναν" την πρόκριση και ήταν αυτοί που έκαναν αισθητοί την παρουσία τους. Στο 17' η άμυνα της Ρόμα αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ μετά την προσπάθεια του Ρατ, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η  Σαχτάρ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Χούμπσμαν με προβολή μετά από σέντρα του Γουίλιαν.Η Ρόμα έπρεπε πλέον να "παλέψει" για ένα... μικρό θαύμα και άρχισε να πιέζει την αντίπαλό της και να προσπαθεί να γίνει απειλητική. Στο 28' οι "τζιαλορόσι" έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Μποριέλο νικήθηκε από τον Πιάτοφ στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Μκιτάριαν.Σε εκείνο το σημείο κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, το όποιο "τελείωσε" ουσιαστικά στο 41', όταν ο Μεξές αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με 10 παίκτες τους φιλοξενούμενους.
Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν το "αφεντικό" και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου. Η Σαχτάρ δεν αρκέστηκε στο αριθμητικό της πλεονέκτημα και σε ένα απλό παιχνίδι κατοχής, αλλά συνέχισε να δημιουργεί φάσεις, φτάνοντας στο 2-0 στο 58'.
Ο Γουίλιαν αυτή τη φορά έγινε από δημιουργός-σκόρερ και με ένα εντυπωσιακό πλασέ από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντόνι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Σαχτάρ κατέβασε... ταχύτητα στα λεπτά που απέμειναν, αλλά με τους "τζιαλορόσι" να έχουν παραδοθεί έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με τον Εντουάρντο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με πλασέ στο 87ο λεπτό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...