ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Στους "8" του Champions League μετά από 7 χρόνια προκρίθηκε και πάλι η Ρεάλ, που νίκησε 3-0 τη Λιόν στη Μαδρίτη. Οι "μερένχες" έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη, την πρώτη τους μετά από 8 αναμετρήσεις με τη Λιόν και πήραν το "εισιτήριο" για την προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό τους από τους Γάλλους.
Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε η Κοπεγχάγη το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι, η οποία και πέρασε στα προημιτελικά με τη νίκη της στη Δανία με 2-0.
Μπορεί η Τσέλσι να είχε το αβαντάζ των δύο τερμάτων από το πρώτο παιχνίδι και παράλληλα να αγωνιζόταν στην έδρα της, ωστόσο έδειξε από την αρχή πως σκοπός της ήταν να πετύχει ένα γκολ με το οποίο θα σφράγιζε την πρόκριση. Οι Αγγλοι είχαν δώσει χώρο στους αντιπάλους τους και έβγαιναν γρήγορα στην επίθεση, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα των Ζιρκόφ, Κόουλ. Οι δύο παίκτες είχαν άριστη συνεργασία από τα αριστερά και ταλαιπώρησαν αρκετές φορές την άμυνα της Κοπεγχάγης, όμως αυτό που έλειπε από τους γηπεδούχους ήταν η τελική προσπάθεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...