ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ

Περί ετοιμότητας του Ολυμπιακού για την έναρξη της σειράς των προημιτελικών με τη Σιένα, υπαγόρευσης του ρυθμού από πλευρά της ομάδας του και φρένου στα λάθη «έγραψε» ο Θοδωρής Παπαλουκάς.Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες της Σιένα που θεωρεί πιο «επικίνδυνους», κατανομάζοντας τον Νίκο Ζήση και τον Σόουν Στόουνρουκ. Γράφοντας στο blog του στο site Wind, ο Θοδωρής Παπαλουκάς ανέφερε:
«Γεια χαρά σε όλους,Από αύριο το βράδυ μπαίνουμε στις μάχες με τη Σιένα για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας. Κερδίσαμε με ιδρώτα το πλεονέκτημα της έδρας και οι δύο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στο σπίτι μας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Θα θέλαμε πάρα πολύ να έρθει κόσμος στο γήπεδο, τόσο αύριο όσο και την Πεμπτη. Για να δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα και να είναι στο πλευρό μας στις δύσκολες αυτές αναμετρήσεις με τους Ιταλούς.
Απέναντί μας έχουμε μία πάρα πολύ σοβαρή ομάδα, με αμυντικούς προσανατολισμούς, που έχει βάθος και παίζει πολύ πειθαρχημένο μπάσκετ. Ολοι οι παίκτες της Σιένα γνωρίζουν πολύ καλά τους ρόλους τους στο παρκέ και τους ερμηνεύουν με μεγάλη ακρίβεια. Αυτό φάνηκε από το ότι δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες των τραυματιών Καουκένας και Μακ Κάλεμπ και προκρίθηκε κανονικά στους "8? της διοργάνωσης. Σημαντικό ρόλο βέβαια σε αυτό διαδραμάτισε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος ανταποκρίθηκε στις αυξημένες του υποχρεώσεις, όπως εκείνες προέκυψαν λόγω τραυματισμών στη Σιένα. Θεωρώ ότι αυτός, μαζί με τον Στόουνρουκ είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της, από την άποψη ότι αν παίξουν καλά παρασύρουν και την υπόλοιπη ομάδα.
Εμείς πρέπει από την πλευρά μας να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν πρέπει να μας προσθέσει άγχος το ότι οι δύο πρώτοι αγώνες διεξάγονται στην έδρα μας, αλλά να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε αντίστοιχες νίκες. Παρά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα, τα οποία δυστυχώς είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα στον αθλητισμό, είμαστε έτοιμοι για τη σειρά με τη Σιένα. Αυτό που χρειάζεται είναι να παρουσιάσουμε το σοβαρό μας πρόσωπο καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων, έτσι ώστε στο τέλος να πάρουμε τη σειρά και μαζί την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.Οπως είπε και ο προπονητής μας, έχουμε να κάνουμε με σειρά παιχνιδιών, όπου πλέον δεν επιτρέπονται λάθη, όπως εκείνα στον αγώνα με τον Ηλυσιακό κι επιβάλλεται να υπαγορεύσουμε εμείς το ρυθμό μέσα στα παιχνίδια.
Εις το επανιδείν
Θοδωρής».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...