ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΚΑΙ Η FORTHNET

Συνάντηση δυο κορυφαίων. Η κορυφαία αθλητική ομοσπονδία όπως είναι η ΕΠΟ συναντά την κορυφαία ιδιωτική εταιρία παροχής τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης, όπως είναι η Forthnet, ανακοινώνοντας τη συνεργασία των δυο πλευρών.
Ο Όμιλος  Forthnet ο οποίος είναι εδώ και χρόνια δίπλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το στηρίζει, θα βρίσκεται πλέον και στο πλευρό της εθνικής μας ομάδας στηρίζοντας κάθε προσπάθεια των διεθνών μας για διάκριση στα μεγάλα ευρωπαϊκά και παγκόσμια ραντεβού.
 Σε εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα το μεσημέρι ανακοινώθηκε η συνεργασία του ομίλου με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά έμπρακτα την στήριξη της Forthnet στον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.

"Συμβάλουμε στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου"
Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία, ενώ αναφέρθηκαν και οι δύο στα οφέλη μιας τέτοιας συνεύρεσης.
"Μετά την προσπάθεια στήριξης που κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια για όλο το Ελληνικό  ποδόσφαιρο μέσα από την κεντρική διαχείριση και τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με την Σούπερ Λίγκα, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε ότι ήδη και σε εθνικό επίπεδο θα συμβάλουμε και εμείς στην στήριξη και στην αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό ακριβώς ανακοινώσαμε σήμερα με την ΕΠΟ και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι και ευτυχής για το γεγονός αυτό.
 Πιστεύουμε ότι έχουμε νέες ιδέες, κατέχουμε την τεχνολογία, κατέχουμε πράγματα τα οποία θα συμβάλουν στο τέλος της μέρας στην αναβάθμιση του αθλήματος, στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου" τόνισε ο κύριος Παπαδόπουλος και συνέχισε λέγοντας:
 "Ο στόχος είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό και περνάει από το χέρι μας για τους συνδρομητές μας και για όλους του Έλληνες τηλεθεατές. Υπάρχει όρεξη, υπάρχει διάθεση και αισιοδοξία, το προσπαθούμε.
 Εξυπηρετούμε περίπου 17% των Ελληνικών νοικοκυριών, έχουν υπηρεσίες από τον όμιλό μας, ένα πολύ καλό ποσοστό περίπου 730 χιλιάδες οικογένειες και ο στόχος μας να είναι  αυξάνουμε διαρκώς αυτό το ποσοστό."
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο, κ.  Σοφοκλής Πιλάβιος, καλωσόρισε τη νέα συνεργασία με τον Όμιλο Forthnet:
«Είναι μεγάλη μου χαρά να ανακοινώνω σήμερα τη συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Όμιλο Forthnet. Αυτή η ισχυρή συμμαχία εκφράζεται πρωτίστως με τη στήριξη στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, την ομάδα που μας έκανε και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους. Ταυτόχρονα, όμως, μεταφράζεται και στην αναγκαία τεχνολογική υποστήριξη, έτσι ώστε η ΕΠΟ να είναι συντονισμένη στο «μήκος κύματος» που απαιτεί η εποχή της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επικοινωνίας. Με την υποστήριξη του Ομίλου Forthnet, η τεχνολογία μπαίνει στο παιχνίδι και το ποδόσφαιρο ανεβαίνει στις ράγες των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εφαρμογών επικοινωνίας. Κάθε σχέση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται καλή επικοινωνία. Αυτή είναι και η ανάγκη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη σχέση του με την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να αναδείξουμε την ουσία του αθλήματος».
Ικανοποίηση απο τους παίκτες
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία των διεθνών μας μαζί με τον Τάκη Φύσσα οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη νέα χορηγική στήριξη της Εθνικής ομάδας.
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας τόνισε, "Ο όμιλος βοηθάει ιδιαίτερα στον αθλητισμό σε μια εποχή που είναι δύσκολη οικονομικά. Είναι σημαντική η βοήθεια τόσο στα σωματεία όσο και στην Εθνική, νομίζω ότι είναι κομβικής σημασίας.
Όλα τα παιχνίδια έχουν δυσκολίες και ιδιαίτερα αυτά όπως το προχθεσινό, που όλοι θεωρούν ότι τα έχεις κερδίσει πριν καν σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει κανένα άγχος και δεν έχει τίποτα να χάει.
Υπάρχει πολύς δρόμος για να μπορούμε να μιλάμε για την πρόκριση. Πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια, θα κοιτάξουμε στη συνέχεια το εντός έδρας με την Μάλτα που θα είναι επίσης καθοριστικό.
Έχω πει την άποψη μου, αν μπορείς να κερδίζεις με κάποιο τρόπο, είναι σίγουρα καλύτερα από το να χάνεις. Την ψυχολογία που παίρνεις όταν κερδίζεις, δε μπορεί να σου τη δώσει κανείς. Να έχεις παίξει καλό ποδόσφαιρο και να χάνεις, στην ουσία δεν κερδίζεις κάτι.
Εμείς θέλουμε τη νίκη κόντρα στην Πολωνία και να παρουσιαστούμε σοβαροί. Μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα μας ανεβάσει και στην κατάταξη. Ακόμα και μια ισοπαλία με την Πολωνία και μια νίκη κόντρα στη Μάλτα τον Ιούνιο θα μας φέρει στους ισχυρούς των επόμενων κληρώσεων. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, είναι σημαντικό για κάθε ομάδα να έχει τον κόσμο στο πλευρό της". 
 Για τη συνεργασία ΕΠΟ-Forthnet αλλά και για την Εθνική ομάδα μίλησε και ο Παντελής Καφές:
«Ο όμιλος Forthnet στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να το βελτιώσει. Είμαστε χαρούμενοι που -πλέον- είναι και χορηγός της Εθνικής Ομάδας.
Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική νίκη, διότι μας έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση του ομίλου.
Δεν έχει αλλάξει κάτι. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για να πετύχουμε τους στόχους, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος τους και αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα.
Το καλό κλίμα είναι το μυστικό για να προχωρήσει η ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
Είναι εφικτό να φτάσουμε μέχρι το ματς με την Κροατία χωρίς να έχουμε χάσει βαθμό. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κάτι που το καταλάβαμε και στη Μάλτα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.
Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα. Και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο ματς.
Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Να έρθει στο Καραϊσκάκη και να απολαύσει το ματς σε συνδυασμό με καλό θέαμα».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε με το καλό ο νέος χορηγός να είναι και γούρικος. Από τις λίγες εταιρείες που επενδύουν στον ελληνικό αθλητισμό. Μπράβο τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...