ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ο ΕΝΑΣ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΕΝΤΑΓΕ! ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ 4 Η ΣΑΛΚΕ

Ο Ραούλ με ένα γκολ και μια ασίστ  βοήθησε τη Σάλκε να νικήσει 2-1 την Ίντερ και να περάσει θριαμβευτικά στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ
Υπό τα βλέμματα των σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Οτο Ρεχάγκελ και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βασικό στην 11αδα της η γερμανική ομάδα κατάφερε στην 3η της απόπειρα να περάσει στα ημιτελικά.Μεγάλη επιτυχία για τη Σάλκε και μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που θα έχει δυο ποδοσφαιριστές του στην τελική φάση της διοργάνωσης. Τους Παπαδόπουλο και Χαριστέα οι οποίοι βρέθηκαν μαζί στην 11αδα για τα τελευταία 16 λεπτά του αγώνα.
Ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και έβαλε το όνομα του ποικιλοτρόπως στο φύλλο αγώνα. Πήρε κίτρινη κάρτα, είχε δυο ευκαιρίες για γκολ, κέρδισε την κίτρινη κάρτα του Ρανόκια, έκανε ένα μεστό παιχνίδι.
Η Σάλκε μπήκε στο ματς με σκοπό να προφυλάξει το 2-5 του πρώτου αγώνα. Έπαιξε επιφυλακτικά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική της οργάνωση. Ο Ράνκινγκ ευτύχησε να έχει στη διάθεσή του, τον (μασκοφόρο) Μέτσελντερ, ο οποίος αποτέλεσε την κολόνα στα μετόπισθεν.Με την συμπαράσταση των οπαδών τους, οι Γερμανοί, εύκολα ή δύσκολα κρατούσαν τους «νερατζούρι» μακριά από την εστία του Νόιερ, ο οποίος στο πρώτο 45λεπτο χρειάστηκε να επέμβει αποφασιστικά μόνο στο 37΄ σε βολίδα του Στάνκοβιτς.Η Ίντερ ήθελε αλλά δεν μπορούσε να κάνει την (επική) ανατροπή. Οι επιθέσεις της ήταν αναιμικές και οι περισσότερες σταματούσαν πριν καν φτάσουν στην τελική προσπάθεια. Ουσιαστικά σε θέση βολής έφτασε μόνο στη φάση του 39΄ αλλά ο Μαϊκόν δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έξοχη πάσα του Στάνκοβιτς.Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια δίχως σκορ, ο Μπαουμγιόχαν εξαπέλυσε την Σάλκε στην αντεπίθεση και ο Χουράβο σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ραούλ, ο οποίος με την προσποίηση-σπεσιαλιτέ του απέφυγε τον Σέζαρ και έκανε το 1-0.Ο Λεονάρντο με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου αντικατέστησε τον Στάνκοβιτς με τον Πάντεφ σε μια προσπάθεια να σπρώξει επιθετικά την ομάδα του. Η κίνησε έφερε αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα, αφού στο 49΄ οι Λούσιο, Μότα έπαιξαν βόλεϊ με το κεφάλι μετά το κόρνερ του Σνάιντερ και ο δεύτερος ισοφάρισε (1-1).
Στη συνέχεια το ματς άνοιξε και η μπάλα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στο γήπεδο. Η Σάλκε βρήκε αρκετές φορές αθωράκιστη την ιταλική άμυνα, η οποία όμως με την επιστροφή του Λούσιο, δεν είχε καμιά σχέση με την «παιδική χαρά» στον πρώτο αγώνα.Οι γηπεδούχοι πάντως δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Δυο κεφαλιές του Παπαδόπουλου δεν βρήκαν στόχο ενώ ένα γκολ του Χέβεντες (60΄) ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Ράνκινγκ στο 77΄έδωσε την ευκαιρία στον Αγγελο Χαριστέα να κάνει το φετινό ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ραούλ έδωσε πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση της Σάλκε πασάροντας εκπληκτικά στον Χέβεντες που είχε αφήσει την άμυνα του και ο Γερμανός στόπερ «εκτέλεσε» τον Σέζαρ για το 2-1.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...