ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα σε Αλμερία και Μπιλμπάο αντίστοιχα, μία εβδομάδα πριν το "clasico" του "Μπερναμπέου". Οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν 3-1 της Αλμερία στο "Καμπ Νου", ενώ η Ρεάλ νίκησε με 3-0 τους Βάσκους εκτός έδρας, με τη διαφορά τους να μένει στους 8 βαθμούς ενόψει του μεγάλου ντέρμπι και με 7 αγωνιστικές να απομένουν.Το γκολ του Κορόνα στο 50' "ξύπνησε" την Μπαρτσελόνα, η οποία αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην 11άδα της και έφτασε σχετικά γρήγορα στην ανατροπή. Ο Μέσι ισοφάρισε με πέναλτι στο 53', ενώ ο 19χρονος Τιάγκο Αλκάνταρα έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ισπανίας στο 64'. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις και πάλι ο Μέσι, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.Στο "Σαν Μαμές", κόντρα στη λογική, τα πράγματα ήταν ακόμη πιο εύκολα για τη Ρεάλ. Η "βασίλισσα" πήρε το προβάδισμα στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κακά, ενώ στο 54' διπλασίασε τα τέρματά της με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο σκόρερ. Τον επιλογο της αναμέτρησης έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 70', πετυχαίνοντας το τελικό 3-0.

Μπαρτσελόνα-Αλμερία 3-1
(53' πεν., 90'+ Μέσι, 64' Αλκάνταρα - 50' Κορόνα)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γκουαρντιόλα): Πίντο, Μιλίτο (54' Πέδρο), Άλβες, Μάξουελ, Πικέ, Μασεράνο, Ινιέστα, Τσάβι, Αλκάνταρα (67' Κεϊτά), Μέσι, Μπόγιαν (31' Βίγια)
ΑΛΜΕΡΙΑ (Ολάμπε): Άλβες, Ακασιέτε, Ορτίθ (80' Φεζουλί), Μασέδο, Σίλβα, Λούνα, Μπερναρντέγιο, Χουανίτο, Κρουσάτ (71' Γκοϊτόμ), Κορόνα (57' Ούτσε), Πιάτι


Μπιλμπάο-Ρεάλ 0-3
(14', πεν., 54' πεν. Κακά, 70' Ρονάλντο)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Καπαρός): Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Καστίγιο, Εκίθα, Ορμπάιθ, Γκουρπέγκι (46' Λόπεθ), Μαρτίνεθ (62' Ιτουράσπε), Γιορέντε, Μουνιαΐν, Τοκέρο (78' Γκαμπιλόντο)
ΡΕΑΛ (Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Γκαράι (77' Καρβάλιο), Πέπε, Αρμπελόα, Κακά, Λ. Ντιαρά, Ντι Μαρία (67' Αλόνσο), Γκρανέρο, Ιγκουαΐν (61' Ρονάλντο)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...