ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ Ο ΑΝΣΕΛΟΤΙ

Πεπεισμένος πως η Τσέλσι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως οι Λονδρέζοι έχουν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές μέχρι τέλους. Πρέπει να νικήσουμε την Τότεναμ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί αλλά εμείς θέλουμε να παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα, η οποία ξέρει πως να διαχειριστεί την πίεση. Όμως το ίδιο μπορούμε και εμείς. Μην ξεχνάτε ότι όταν στο ημίχρονο του μεταξύ μας αγώνα χάναμε, η διαφορά μας ήταν 19 βαθμούς και τώρα μόλις έξι».
Στην συνέχεια, ο τεχνικός των «μπλε» υπογράμμισε: «Ο Τόρες και ο Ντρογκμπά μπορούν να παίξουν μαζί. Γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις σπουδαίους παίκτες με εκπληκτικές δυνατότητες πρέπει να τους βάζεις να παίζουν μαζί. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι δυο τους ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα το Σάββατο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...