ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

Η Βιγιαρεάλ έκανε το λάθος να προηγηθεί μέσα στο "Ντραγκάο" και η Πόρτο την τιμώρησε "σκληρά". Οι "δράκοι" με τέσσερα γκολ του Φαλκάο και πέντε συνολικά στο β' ημίχρονο διέσυραν την ισπανική ομάδα (5-1) και ουσιαστικά "σφράγισαν" το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο.
Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Πόρτο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ομάδα του Αντρε Βίλας Μπόας, η οποία πήγε στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ με 0-1 από το γκολ που πέτυχε ο Μπόρχα Βαλέρο στο 45' θα έφτανε σε μία τόσο επιβλητική νίκη που ουσιαστικά θα της χάριζε και την πρόκριση στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με επική αντεπίθεση στο β' μέρος του πρώτου ημιτελικού, απέναντι στη Βιγιαρεάλ έκανε αυτό που φάνταζε αδύνατο και μετέτρεψε τη ρεβάνς στο "Μαδριγάλ" σε τυπική διαδικασία.
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο. Η Βιγιαρεάλ απείλησε σε περισσότερες περιπτώσεις παίζοντας στην κόντρα (7' Νιλμάρ, 28' και 35' Ρόσι), αλλά αυτή που το άγγιξε ήταν η Πόρτο όταν στο 31' ο Χουλκ σημάδεψε το δοκάρι του Λόπεθ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν... άσφαιρες στα αποδυτήρια σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ ο Κάνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο (0-1).Το σκηνικό ανατράπηκε και μάλιστα εντυπωσιακά με το ξεκίνημα το δεύτερου σαρανταπενταλέπτου. Οι "δράκοι" ξύπνησαν και πέταγαν... φωτιές, ενώ το "κίτρινο υποβρύχιο" δεν κατάφερε να μείνει στον... αφρό! Μόλις στο 48' ο Φαλκάο κέρδισε πέναλτι με το οποίο στο 49' έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και στο 61' ο Γκουαρίν με υπέροχη προσωπική ενέργεια έκανε την ανατροπή (2-1). Πριν σταματήσουν τα πανηγύρια των γηπεδούχων (67') ο Φαλκάο αξιοποίησε την υπέροχη ασίστ του Χουλ και έδωσε "αέρα" δύο γκολ στην πορτογαλική ομάδα (3-1). Ο παίκτης που στο παρελθόν ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού "χτύπησε" ξανά στο 75' με υπέροχη κεφαλιά, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 90' έβαλε με μία ακόμα κεφαλιά το κερασάκι στην τούρτα της νίκης - πρόκρισης (5-1)!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...