ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΕΑΛ -ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Τα πάθη του μεγάλου ντέρμπι της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα δεν περιορίστηκαν, όπως ήταν φυσικό, στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά μεταφέρθηκαν και στις σελίδες του ισπανικού Τύπου.Η άγρια κόντρα, που ξέσπασε μεταξύ των εφημερίδων της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης, ήταν για το κατά πόσο επηρέασε τον ημιτελικό του Champions League η απόφαση του Γερμανού διαιτητή Βόλφγκανγκ Σταρκ να αποβάλει τον Πέπε στο 61ο λεπτό της συνάντησης. Ο Καταλανικός Τύπος αποφεύγει τις πολλές αναφορές στη συγκεκριμένη φάση, την ώρα που τα Μέσα της ισπανικής πρωτεύουσας εστιάζουν σε αυτή.
Πιο συγκεκριμένα, ένα μεγάλο «ΓΙΑΤΙ;» κοσμεί το πρωτοσέλιδο της Marca, ενώ στον υπέρτιτλο τονίζεται πως αυτή η φάση έκρινε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στις μέσα σελίδες σε ένα από τα πολλά κείμενα ο συντάκτης επιμένει πως η απόφαση του διαιτητή ήταν υπέρ του δέοντος αυστηρή «για ένα λάθος του παίκτη κατά του Ντάνι Αλβες, για το οποίο κανείς δεν πιστεύει πως ήταν τίποτα παραπάνω από μια κίτρινη κάρτα».
Στο ίδιο μοτίβο και η άλλη αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, η AS. Μάλιστα, ο κύριος αρθρογράφος της, Ουριθάρ Αζπιτάρτε, πάει ένα βήμα πιο πέρα τη σκέψη του λέγοντας: «Έχω την αίσθηση ότι το παιχνίδι ήταν πολύ μεγάλο για τον Σταρκ και έτσι προσπαθούσε με τα σφυρίγματά του να το κόβει συνέχεια. Η κόντρα του Πέπε ήταν επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά όχι βίαια. Ήταν πολύ περισσότερο κίτρινη, παρά κόκκινη. Από χθες ο κ. Σταρκ μπαίνει στο πάνθεον των τεράτων για τη Ρεάλ Μαδρίτης».Σε αντίθετη τροχιά κινείται ο Τύπος της Βαρκελώνης, ο οποίος πολύ λογικά νιώθει την «Έκσταση» του θριάμβου, όπως σημειώνει στο πρωτοσέλιδό της η El Mundo Deportivo.
Λιγότερο μετρημένη η δεδηλωμένα «μπλαουγκάνα» αισθημάτων Sport. «Ο Μέσι είναι ο άρχοντας που γ.....» σημειώνει για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τα δυο γκολ που πέτυχε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...