ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου, της Παρασκευής χαλαρός και χωρίς άγχος για το μέλλον του, παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί -το καλοκαίρι- παρελθόν από την λονδρέζικη ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν θέλει να με διώξει η Τσέλσι».
Ο Ιταλός τεχνικός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλε», αλλά η φετινή αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει κάποιον τίτλο έχει «φουντώσει» τις φήμες για πρόωρη αποχώρησή του, αφού ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεν φημίζεται για την... υπομονή του απέναντι στους προπονητές.
Ο ίδιος ο Αντσελότι δήλωσε σχετικά: «Η περσινή χρονιά είναι στο παρελθόν. Προφανώς όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι με το νταμπλ που κατακτήσαμε, αλλά αυτό είναι στο παρελθόν. Η φετινή χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή για εμάς, αλλά έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να με αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν, επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με το έργο μου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...