ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙ

 Όπως και στον ημιτελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έτσι και στον τελικό κόντρα στην Στόουκ, ο Γιάγια Τουρέ «λύτρωσε» την Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε με 1-0 στο «Γουέμπλεϊ» και κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο έπειτα από 35 ολόκληρα χρόνια!
Η Σίτι ήταν το θεωρητικό φαβορί του αγώνα και προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να δικαιολογήσει αυτόν τον τίτλο. Έτσι ο Τέβες υποχρέωσε τον Σόρενσεν να πέσει και να μπλοκάρει την μπάλα στο 5', στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Στο 10' ο Κολάροφ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σόουκρος, στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Δανού τερματοφύλακα.
Λίγο αργότερα το μακρινό σουτ του Τουρέ πέρασε δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών του Σόρενσεν, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ στο 24' το φαλτσαριστό σουτ του Μπαλοτέλι. Στο 35΄ οι «πολίτες» έχασαν νέα ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Σόρενσεν έκοψε τον Μπαλοτέλι και η μπάλα «στρώθηκε» στον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος -προ της σχεδόν ανυπεράσπιστης εστίας- έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τον ίδιο τρόπο για τη Μάντσεστερ Σίτι, που συνέχισε να πιέζει για να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος. Στο 55' ο Τέβες έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 62' η Στόουκ Σίτι έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν σε αντεπίθεση ο Τζόουνς έφτασε απέναντι στον Χαρτ, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα των «πολιτών». Τελικά η πίεση της Μάντσεστερ Σίτι καρποφόρησε στο 74', όταν μετά από φάση διαρκείας η μπάλα «στρώθηκε» στον Γιαγιά Τουρέ και αυτός με τη σειρά του την έστειλε στο βάθος της εστίας του Σόρενσεν για το 1-0. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας για πέμπτη φορά στην ιστορία της, ενώ ο Μάριο Μπαλοτέλι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...