ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ Ο ΝΤΖΕΚΟ!

Με τον Έντιν Ντζέκο σε μεγάλα κέφια, η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε 5-1 την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Οι «πολίτες» επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους στο ματς και άνοιξαν το σκορ με τον Βόσνιο επιθετικό στο 34'. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε άλλα δυο γκολ, στο 41' και στο 55'. Ο Αγκουέρο σημείωσε το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60'), ενώ μείωσε προσωρινά ο Καμπούλ για τους γηπεδούχους στο 68'.Ο Ντζέκο και πάλι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Στην πρώτη θέση πέρασε η Σίτι με εννέα βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας τα «σπιρούνια», χωρίς βαθμό μετά από δυο αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα.
Οι συνθέσεις:
Τότεναμ: Φρίντελ, Μπέιλ, Καμπούλ, Ντόουσον, Τσόρλουκα, Ασού-Εκότο, Λένον (Ντεφόε 53'), Φαν Ντερ Φάαρτ, Μόντριτς (Λίβερμορ 66'), Κράνιτσαρ (Χάντλεστοουν 46'), Κράουτς.
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα (Ρίτσαρντς 64'), Λεσότ, Κλισί, Μπάρι, Νασρί, Σίλβα, Γιάγια Τουρέ, Ντζέκο, Αγκουέρο (Σάβιτς 75').
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...