ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΡΦΗ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Αφού νωρίτερα η συμπολίτισσα, Σίτι, πέταξε δύο βαθμούς στο «Κρέιβεν Κότατζ», η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και «καθαρίζοντας» από το ημίχρονο έφτασε άνετα στην πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς για το πρωτάθλημα.Το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Σμόλινγκ κι ενώ στα επόμενα λεπτά η Τσέλσι κυριάρχησε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, δημιουργώντας και χάνοντας ευκαιρίες, τα όποια όνειρά της. έσβησαν στο φινάλε του πρώτου μέρους.  Στο 37' ο Νάνι με ένα εξαιρετικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούνεϊ πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τη Γιουνάιτεντ να μην αφήνει την αντίπαλό της να ελπίζει σε τίποτα.Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να μειώσουν στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Φερνάντο Τόρες. Το γκολ του Ισπανού, όμως, δεν ανησύχησε τους «κόκκινους διάβολους». Αντίθετα, τους κράτησε σε εγρήγορση και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα μπορούσε εύκολα να φτάσει σε ένα τουλάχιστον ακόμη γκολ.Στο 57' ο Ρούνεϊ αστόχησε σε πέναλτι, ενώ λίγο αργότερα ο Άγγλος επιθετικός είδε το πλασέ του να καταλήγει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Τσεχ. Η δουλειά, όμως, είχε γίνει για τη Γιουνάιτεντ, η οποία έκανε το «5 στα 5» και δείχνει από πολύ νωρίς ότι είναι και φέτος το μεγάλο «αφεντικό» στο Νησί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Εβρά, Τζόουνς, Έβανς, Σμόλινγκ (62' Βαλέντσια), Άντερσον (62' Κάρικ), Νάνι, Γιάνγκ, Φλέτσερ, Ρούνεϊ, Ερνάντες (79' Μπερμπάτοφ)
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Μποσίνγκβα, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ (46' Ανελκά), Μεϊρέλες (79' Μίκελ), Τόρες, Μάτα, Στάριτζ (68' Λουκάκου)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...