ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,


Την καναμε την κοντρα και δεν μας περασε κριμας για εμας μπραβο στους Ολλανδους αξια παιζουν στο τελικο.Μετα απο 32 χρονια οι <ΟΡΑΝΙΕ>επιστρεφουν σε τελικο καλη τυχη του ευχομαι.Παμε σημερα για τα βουνα της Νορβηγιας .Κυπελλο παιζουν και θα προσπαθησουμε να βρουμε ακρη. Απο μια πρωτη ματια δεν ειδα κατι φοβερο αλλα το στοιχημα δεν τελειωνη ποτε .

ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Το κυπελλο Νορβηγιας εχει εισελθει πλεον στη φαση των <16>.

ΚΩΔ.(200)1.35 ΒΙΚΙΝΓΚ 4.00 ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ 6.00

Η Βικινγκ πετυχε σπουδαια νικη κοντρα στην Οντ Γκρενλαντ,με 3-1,για το πρωταθλημα.Το αποτελεσμα διαμορφωθηκε στο δευτερο ημιχρονο οπου ο Μαρτιν Φιλο πετυχε χατ τρικ.Ο Τσεχος ειχε να αγωνισθει για μεγαλο διαστημα καθως απουσιαζε λογο τραυματισμου.Η Κονγκσβινγκερ εχασε τον ελεγχο του παιχνιδιου στο πρωτο 45λεπτο και βρεθηκε πισω στο ημιχρονο με δυο γκολ.Φετος οι ομαδες εχουν αγωνισθει για την 9η αγωνιστικη.Προηγηθηκε η Κονγκσβινγκερ με πεναλτι του Γιοχανσεν στο 45' και ισοφαρισε ο Μπιαρνασον στο 70'.Πρωτη μεταξυ τους αναμετρηση για το κυπελλο. Η Βικινγκ στα εντος εχει εννεα νικες ,τεσσερις ισοπαλιες και δυο ηττες(γκολ31-13).

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ

ΚΩΔ.(201)5.00 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ 3.70 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 1.45

Οι δυο ομαδες επαιξαν την Κυριακη για το πρωταθλημα ,οπου η Ροζενμποργκ νικησε με γκολ του Ροαρ Στραντ στο 85'.Η Ροζενμποργκ δημιουργησε πολλες ευκαιριες στο πρωτο ημιχρονο ομως στην επαναληψη τα βρηκε ΄΄σκουρα΄' στην κλειστη αμυνα της Σαντεφιορντ,με δυο μονο καλες στιγμες επιθετικα για την ομαδα του Εγκεν.Για τηνΣαντεφιορντ ο Μανε που δεν αγωνισθηκε στον αγωνα πρωταθληματος, θα δωσει κανονικα το παρων ,ενω προβλημα τραυματισμου αντιμετωπιζει ο Βραζιλιανος Μαρτσιανο.Στην Ροζενμποργκ τραυματιες ειναι οι Βανγκμπεργκ και Μπακενγκα.Πρωτη αναμετρηση των ομαδων στο κυπελλο.
Η Σαντεφιορντ στα εντος εδρας παιχνιδια εχει απολογισμο δυο νικες,μια ισοπαλια και δυο ηττες και συντελεστη τερματων 10-9

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΗΤΤΑ Η ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

ΚΩΔ.(202)1.45 ΣΟΓΚΝΤΑΛ 3.65 ΛΟΒ ΧΑΜ 5.00

Η Σογκνταλ νικησε εκτος για το πρωταθλημα, τη Μος με 4-1.Η Λοβ Χαμ επαιξε στην εδρα της με τη Φολο και ηττηθηκε με 1-3. Το αποτελεσμα την αδικει γιατι προηγηθηκε στο σκορ στο 4΄ και εχανε την μια ευκαιρια μετα την αλλη στο πρωτο ημιχρονο.Στο 60΄δεχθηκε την ισοφαριση με πεναλτι και στο 61΄διαμαρτυρθηκε για γκολ οφ σαιντ της Φολο. Φετος οι δυο ομαδες εχουν παιξει για την 11η αγωνιστικη,η Σογκνταλ νικησε εντος με 2-0 .Το γκολ ο Γκρορουντ στο 20΄και ο Ολσεν στο 55΄.Πρωτη αναμετρηση των ομαδων στο κυπελλο.Η Σογκνταλ στα εντος εχει 4-0-2(γκολ13-6)

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 Η ΛΟΒ ΧΑΜ ΕΚΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ .ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΧΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ 2 ΓΚΟΛ.ΠΑΙΖΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ.

ΚΩΔ(203)1.80 ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 3.30 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ 3.35

Η Στρομσγκονττσετ εφερε 1-1 στο πρωταθλημα στην εδρα της χονεφος.Ποηγηθηκε με γκολ του Κειτα στο 12΄,αλλα στο δευτερο ημιχρονο δεχτηκε γκολ στο 64΄.Τραυματιες για την Στρομσγκοντσετ οι Νορντκβελε και Μπεργκετ.Η Χαουγκεσουντ νικησε ανετα στο πρωταθλημα τη Σταρτ με 4-2.Τραυματιας ο Τζον Πελου.Φετος οι δυο ομαδες επαιξαν για την 2η αγωνιστικη στο γηπεδο της Χαουγκεσουντ με τον Σαρουμ στο 38΄.Η Στρομσγκοντσετ πηρε το προβαδισμα σε δυο λεπτα,με γκολ των Μπεργκετ,58και Στορφλορ 60΄ ισοφαρισε ο Νιλσεν στο 83΄.

ΠΡΟΤΑΣΗ (οβερ) 2 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ

ΚΩΔ(204) 2.55 ΤΟΝΣΜΠΕΡΓΚ 3.35 ΦΟΛΟ 2.15

Η Τονσμπεργκ στις 1/7 για το πρωταθλημα της τριτης κατηγοριας με τη δευτερη ομαδα της Σταρτ και τη νικησε 5-0,Η Φολο στο εκτος εδρας ματς πρωταθληματος με τη Λοβ Χαμ σταθηκε τυχερη γιατι δεχθηκε μολις ενα γκολ στο πρωτο ημιχρονο και ευνοημενη απο τη διαιτησια, συμφωνα με τα ρεπορταζ απο την Νορβηγια, οπου ισοφαρισε με πεναλτυ στο 60΄ και ενα λεπτο αργοτερα εβαλε ενα ακομη γκολ που ηταν οφ σαιντ.Οι δυο ομαδες θα βρεθουν αντιμετωπες μολις για τριτη φορα.Το 2005 συμμετειχαν στην δευτερη κατηγορια.Συνολικα προιστορια 0-1-1(γκολ2-3)

ΠΡΟΤΑΣΗ (οβερ) 1 Η ΦΟΛΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΚΩΔ(205)1.30 ΤΡΟΜΣΟ 4.50 ΡΑΝΧΑΙΜ 6.00

Η Τρομσο εχασε στην εδρα της ,για το πρωταθλημα ,απο την Ααλεσουντ με 1-0,δεχθηκε το γκολ στο 33΄.Η Τρομσο ειχε την κατοχη της μπαλας στο δευτερο ημιχρονο και εχασε δυο μεγαλες ευκαιριες στις καθυστερησεις του αγωνα. Τραυματιας για την Τρομσο ο Μπορκ.Η Ρανχαιμ εκανε κουμαντο απο το πρωτο λεπτο στο εκτος με τη Φρεντρικσταντ και επικρατησε 3-2.Δευτερη συναντηση των δυο ομαδων σε οποιοδηποτε διοργανωση.Το 2008 ειχαν βρεθει αντιμετωπες στον τριτο γυρο του κυπελλου,Ρανχαιμ-Τρομσο 0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ Χ ΥΠΑΡΧΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΜΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ

ΚΩΔ(206)2.40 ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ 3.35 ΣΤΑΡΤ 2.25

Η Φρεντρικσταντ υποδεχθηκε για το πρωταθλημα τη Ρανχαιμ και βρεθηκε να χανει στο ημιχρονο 0-2.Μειωσε στο 85΄ με τον Μπαργκες ,2-3 που ηταν και το τελικο αποτελεσμα.Κατω απο τα δοκαρια εκατσε μετα απο μεγαλο διαστημα αποχης ο Σταου που ηταν τραυματιας,Η Σταρτ ηττηθηκε σε εκτος εδρας με 4-2 απο την Χαουγκεσουντ.Προβλημα ο Μιλισεβιτς,Η Φρεντρικσταντ εχει εντος 5-3-4 .

ΠΡΟΤΑΣΗ 2 ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΡΤ

ΚΩΔ(207)2.50 ΧΟΝΕΦΟΣ 3.30 ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ 2.20

Η Χονεφος βρεθηκε πισω στο σκορ στο ματς πρωταθληματος με τη Στρομ/τσετ,αλλα καταφερε να ισοφαρισει σε 1-1, που ηταν και το τελικο αποτελεσμα.Τραυματιες για τη Χονεφος οι Χανσεν και Λαφτον .Η Οντ εχασε για το πρωταθλημα εκτος απο την Βικινγκ με
3-1. Ολα τα γκολ σημειωθηκαν στο δευτερο μερος η Οντ μειωσε το σκορ στο 88΄ με τον Χογκεν.Οι δυο ομαδες επαιξαν φετος για τη 14η αγωνιστικη.Η Οντ νικησε στην εδρα της 1-0
το γκολ εβαλε ο Σαμιουελσεν στο 5΄.Συνολικη προιστορια 1-0-2(γκολ1-3)

ΠΡΟΤΑΣΗ 2ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΧΟΝΕΦΟΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΗ ΤΗΝ ΟΝΤ

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

- BET or NO?

1 σχόλια:

Adminclover είπε...

5 STA 8 BGALAME ME APODOSEI 14,04 KATHOLOY ASXHMA .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...