ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΣΟΥΠΙΑΣ VS ΧΤΑΠΟΔΗΣ
















ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ


Μεγαλη μερα ξημερωσε για το ποδοσφαιρο σημερα ,ο τελικο του παγκοσμιου κυπελλου ειναι αυτο που λενε ολοι HAPPY END.Ηταν ισος το πιο φτωχο Μουντιαλ που ειδαμε ποτε,μας ετυχε και η βουβουζελα και δεσαμε.Μεχρι χταποδια ειχε αυτο το Μουντιαλ ,με η χωρις μεζε,ετσι και εγω εφερα τον σουπια να εχει απο ολα ο μεζες.


Ανεξαρτητα απο το τι θα γινει στον τελικο του Μουντιαλ,μια νεα χωρα θα ειναι παγκοσμια πρωταθλητρια για πρωτη φορα στην ιστορια της.Η Ισπανια και η Ολλανδια συναντιουνται στο Γιοχανεσμπουργκ για το μεγαλυτερο ματς που εχουν δωσει ποτε,με την πρωτη να μην εχει φτασει ποτε ουτε καν ως τα ημιτελικα και τη δευτερη να εχει αποτυχει δυο φορες σε τελικο.Η τελευταια φορα που δυο ομαδες χωρις τροπαιο εφτασαν στον τελικο ηταν το 1978, με την Αργεντινη του Κεμπες να γονατιζει την Ολλανδια.


Οι δυο φιναλιστ δεν εδειξαν σε ολη τη διαρκεια του Μουντιαλ οτι εχουν βρεθει σε φουλ φορμα,ενω η πορεια τους ως το φιναλε ηταν μαλλον βατη.


Και οι δυο φημιζονται για την αποτελεσματικη τους επιθεση,αλλα ειρωνεια της τυχης ειναι οτι η Ισπανια εχει βαλει μονο επτα γκολ εως τωρα και η Ολλανδια σκοραρει μονο με τους μεσους της!!!!!!!!!!!!


Η Ολλανδια ειναι η μοναδικη ομαδα που εχει φτασει ως το τερμα μονο με νικες,οχι μονο στη Νοτια Αφρικη, αλλα και στα προκριματικα του Παγκοσμιου Κυπελλου.Η Ισπανια δεν αναμενεται να κανει ιδιετερες αλλαγες στο σχημα της,με τον Βιθεντε ντελ Μποσκε να σκεφτεται μονο το ενδεχομενο αντικαταστασης του Πεδρο σε σχεση με τον ημιτελικο κοντρα στη Γερμανια.




ΚΩΔ. 137 (3,50) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (3,25) ΙΣΠΑΝΙΑ (2,00)


ΠΡΟΤΑΣΗ :ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΕΤ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ .


ΜΑΓΚΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.




ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ


14 ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ,ΤΡΙΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ.ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ


ΚΩΔ. 126 (2,35)ΟΥΛΟΥ (3,20)ΓΙΑΡΟ(2,40) ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ΟΥΛΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ 5 ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΧΕΙ(2Ν1Ι2Η)ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑ(7-7).Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΗ 10 ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.Η ΓΙΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ (3Ν1Ι2Η)ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΗ ΜΟΝΟ 1 ΤΕΡΜΑ .ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΕΤ ΕΔΩ ΤΟ 2 (2,40)


ΚΩΔ.128(3,00)ΦΟΛΟ(3,30)ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ(1,90)ΠΡΟΤΑΣΗ:Η ΦΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΣ ΛΟΓΟ ΔΙΕΤΗΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 11 ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΝΙΚΕΣ.

Η ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΕΞΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΕΤ ΣΤΟ 2 (1,90)


ΚΩΔ.130(1,65)ΣΑΜΡΟΚ(3,20)ΝΤΑΝΤΑΛΚ(4,20)ΠΡΟΤΑΣΗ:Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗΣ Η ΣΑΜΡΟΚ .ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΝΤΑΝΤΑΛΚ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΜΑΤΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΗ 9 ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1 (1,65)


ΚΩΔ.131(2,10)ΑΛΤΑ(3,30)ΜΟΣ(2,60)ΠΡΟΤΑΣΗ:ΑΡΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ(93%)ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ(2,10) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.


ΚΩΔ.134(1,50)ΡΑΝΧΑΙΜ(3,75)ΛΟΒ ΧΑΜ(4,30)ΠΡΟΤΑΣΗ:Η ΡΑΝΧΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΧΕΙ (5Ν1Ι0Η)ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΛΟΒ ΧΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΧΕΙ (1Ν0Ι4Η)

ΕΔΩ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ (1,50)


ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΕΤ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ (23,70)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΕΤ.



ΟΝΕΙΡΟ














Το ονειρο καθε ποδοσφαιριστη που παιζει στο Μουντιαλ ειναι να βρει πρωτος απο ολους τον δρομο για τα διχτυα των αντιπαλων του,ποσο μαλλον για ενα παιδι 17 χρονων,αθλητη των SPECIAL OLYMPICS.

Το ονειρο αυτο εγινε πραγματικοτητα για τον Μανωλη Ταμπακακη,ο οποιος εβαλε το πρωτο και κρισιμοτερο γκολ στο UNITY CYP παρουσια του Μισελ Πλατινι και αλλων ,μεγαλων αστερων του ποδοσφαιρου,σε αγωνα ο οποιος εληξε για την ιστορια (2-2)

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ!!!!!!






2 σχόλια:

Greenarea13 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Adminclover είπε...

MPRABO STA PAIDIA KAI SE OLOYS GIA THN PROSPATHIA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...