ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΟΠΑΠ Η ΘΑΝΑΤΟΣ? ......................... ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μερικες φορες δεν φτανουν μονο οι ευχες για να πανε ολα καλα σε πραγματα που μας απασχολουν χρειαζεται και τυχη και γνωση για να βγαλεις καποιες καταστασεις σε περας.
Πηραμε το νεο κουπονι και μας επιασε τρεμουλα.Ειναι τετοιο το χαλι οχι του προγραμματος αλλα ολων των μπουκ που γυαλιζει το ματι τους θα λεγαμε η καλυτερα τα κουπονια τους.Πραγματικο δραμα μας ζητανε να μπουμε πχ σε ματς με φαβορι στο 1,10 αντε 1,20 που την περασμενη εβδομαδα θα τα βαζαν σε τιμες κοντα 1,60 και 1,70 .Αρχισαμε να ψαχνουμε σχεδον ολες τις εταιριες να δουμε τιμες τη γινεται να βγαλουμε εικονα για το προγραμμα και τις αποδοσεις.Δεν μιλαμε για τον ΟΠΑΠ που τα εχει σφαξη σχεδον ολα τα φαβορι .Ειναι γενικο το κακο .Μετα απο περιηγηση 12 ωρων σε ολες σχεδον τις εταιριες φτασαμε σε ενα αποτελεσμα.Ηταν τετοια η πτωση στο τσιρο αυτες τις τρις μερες που περασαν που οι εταιριες πιστευουν οτι θα ρεφαρουν το κακο στο τριημερο που ερχετε.Απο τζιρους που ειδαμε υπηρχε αποχη στο στοιχημα στο τριημερο που περασε κοντα στο 40%.Δηλαδη  πολλοι οπως εμεις πηγαν πασο.Αξιολογησαν το κουπονι που εφυγε στα τσακιδια να παει και δεν εκαναν ΒΕΤ.
Αυτο τελικα δεν ηταν το καλυτερο μας την εχουν στημενη τωρα και μας περιμενουν στο τριημερο που ερχετε και πως θα γλυτωσουμε?
Γιατι αν σας πουμε  no bet παλι θα μας περασετε για τρελους.Ομως αυτη ειναι η εικονα και αυτη πρεπει να σας πουμε για να γνωριζετε που θα βαλετε τα χρηματα σας.
Τωρα τη να πουμε για τον ΟΠΑΠ αυτος το βιολι του εδω δεν γλυτωσε ο ΠΟΛ το χταποδι μολις εμπλεξε μαζι του την εκανε για μεζες θα γλυτωσουν αυτοι που παιζουν εκει. Για να ειμαστε ομως δικαιοι ειναι γενικο το κακο.
Στο σημερινο προγραμμα εχει συνολικα 24 ματς ειναι ενα καθαρα κουπονι παρασκευης με γαλλιες μικρες γερμανιες και βοσκοτοπια .Με λιγα λογια φεξε μου και γλυστρισα .Δεν θα μπουμε στην διαδικασια να κανουμε προβλεψεις.Ολα τα ματς ειναι ανοιχτα σε ολα τα αποτελεσματα για εμας.Ομως θα σας προτεινουμε το εξης.Αυτο το προγραμμα ειναι καλο για να αξιολογησετε τα εντυπα που διαβαζετε για το στοιχημα ετσι θα βγαλετε σιγουρα κατι χρησιμο απο αυτο το προγραμμα.Εμεις λεμε οτι θα πεση το γελιο τις αρκουδας απο τους ειδικους και τους γκουρου του ειδους.Να παρατηρησετε οτι καποιοι θα ειναι ιδιετερα επιφυλακτικοι και θα λεγαμε οτι λογο τις αργιας που ειχαμε χτες ειναι και τυχεροι μια που θα γλυτωσουν το μεγαλο ξεβρακωμα.
Εμεις αυριο θα βγαλουμε καποια ματς σαν προβλεψει που θα εχουν μια στοιχηματικη αξια .
Με το που θα αρχισουν τα ματς τον πεντε θα αλλαξουμε σχεδον ολο το ταμπλο μας θα το μετατρεψουμε σε ΟΑΚΑ μια που θα ειμαστε φτιαγμενοι για το μεγαλο ματς που θα δουμε live εδω στο BET OR NO?ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Αυτα για σημερα αυριο με περισσοτερα πραγματακια οσο για τους φιλους που ντε και καλα θελουν να κανουν ΒΕΤ εμας μας αρεσουν τα διπλα απο ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και ΙΝΤΕΡ και μετα ΑΖΑΞΙΟ και ΝΙΜ.
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.
  BET OR NO?

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sporting-BET!!! Φυσικά και BET και φυσικά μακριά από τον ΟΠΑΠ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...