ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΡΙΣΚΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ !!!!21 ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πολλα προβληματα λογο αλλαγων ειχαμε ετσι φτασαμε να γραφουμε μετα απο κοντα 16 ωρες διαβασμα και ψαξιμο για ΒΕΤ.
Για να λεμε την αληθεια φτασαμε σε σημειο να πουμε οτι δεν γραφουμε σημερα αλλα τελικα ξεπεραστηκε το προβλημα που ειχαμε με τα πσ μας.
Για τους φιλους μας στα χανια να πουμε οτι ο JO δεν γραφη πλεον εδω και κανα μηνα και οτι σταματησε και ο ΑΝΔΡΕΑΣ ετσι μειναμε δυο .Θα κανουμε ομως οτι μπορουμε καλυτερο.
Θεμα μας ειναι να παμε ταμειο.Εχουμε φτιαξει πινακα με τις σημερινες προβλεψεις μας.Ομως εμεις βλεπουμε τρις ασσους εδρας και δυο διπλα για σημερα και εκει θα κατσουμε βασικα. Σχεδον ολα τα ματς που επιλεξαμε εχουν καλες τιμες.Τα δυο διπλα με ρισκο ειναι απο την μικρη μπουντεσλιγκα νωρις νωρις θα ρισκαρουμε με ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ και ΑΟΥΕ.Αυτη η δυαδα στον ΟΠΑΠ εχει αποδοση 6,5 αρκετα καλη για ρισκο.Νομιζουμε οτι τυχη εχουν σημερα και τα τρια ματς στην μικρη μπουντεσλιγκα στο να γινουν και over.
Οταν τελειωσουν αυτα τα ματς θα μπουμε στην β γαλλιας για ΒΕΤ με τρις εδρες στον ασσο .
ΜΠΟΥΛΟΝ,ΝΙΜ,ΝΤΙΖΟΝ ειναι το ρισκο μας εδω και στον ΟΠΑΠ εχει 7,73 αποδοση αυτη η τριαδα.Μας αρεσουν και τα διπλα απο ΤΟΥΡ και ΕΒΙΑΝ ομως θα τα δουμε λιγο πριν αρχισουν αυτα τα ματς.Το κουπονι που πηραμε δεν ειναι και απο τα καλυτερα εχει ομως επιλογες και 256 ματς στο συνολο του.Σημερα θελουμε να δουμε το ματς ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ και μπορει ποιο νωρις καποιο απο την μικρη μπουντεσλιγκα.
Γυρω στα ξημερωματα θα εχουμε προβλεψεις για ολα τα πρωταθληματα του κουπονιου.
Να πουμε εδω οτι οι προβλεψεις μας θα υπαρχουν αυριο στο μπλοκ μας μεχρι τις 16:00 το μεσημερι.Μετα θα αλλαξουμε οψη μια που θελουμε να δουμε τα ματς τις ελληνικης λιγκας.
Καλη τυχη σε ολους οτι και αν επιλεξετε για ΒΕΤ σημερα.
  BET OR NO?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...