ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Σημερα δεν θα πουμε για στοιχημα θα γραψουμε για κατι φιλους που μεσα απο την αγαπη για την ομαδα τους ενωνουν ελληνες σε ολων των κοσμο.
Στην σημερινη εποχη το θεμα επικοινωνιας ειναι απο τα ποιο σοβαρα που βρηκε μπροστα του ο ανθρωπος.Μια παρεα απο παιδια καταφεραν ομως μεσα απο την  αγαπη τους για την ομαδα τους να ενωσουν τοσους ελληνες οσο λιγοι πολιτικοι εχουν καταφερει μεχρι σημερα.Με την δουλεια τους στο μπλοκ που εχουν για την ομαδα τις καρδια τους εφτιαξαν μια καλη παρεα .Εχουν ενημερωση για τα θεματα τις ομαδας τους χαιρονται και στεναχωριουνται ολοι μαζι γλεντανε ολοι μαζι βγαινουν εξω εχουν τις ιδιες παρεες.
Μα πανω απο ολα ειναι ολοι τους πολυ καλα παιδια και αυτος ειναι ο βασικος λογος που μας εκανε να γραψουμε σημερα αυτες τις γραμμες που ειναι πιστεψτε μας πολυ λιγες για το μεγαλιο τις ψυχης τους.Αξιοι οι γονεις αυτων των παιδιων που μοχθησαν για να βγαλουν τετοιους ανθρωπους.Απο εμας ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους.
Πρεπει ομως να πουμε και δυο λογια για την δουλεια που πραγματικα κανουν ολοι στην ομαδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BLOG SPOT.Το μπλοκ τους ειναι ενα απο τα καλυτερα που υπαρχουν στο διαδικτυο με αμεση ενημερωση απο την πρωτη στιγμη σχεδον για ολα τα σπορ παντα με βασικο θεμα την αγαπη για την ομαδα τους.
Εκτος απο το ποδοσφαιρο εχουν θεματα για μπασκετ ,βολλευ,πολο και αλλα πολλα.Ακομα θα βρειτε προγραμμα για τις αθλητικες μεταδοσεις και εισητηρια για την ομαδα τους .
Ενα αρτιο απο καθε πλευρα σαιτ μπλοκ οπως θελετε το λετε που θα το ζηλευαν και οι καλυτεροι εκδοτες εφημεριδων.Αυτο που κλεβει ομως την παρασταση ειναι το live chat του μπλοκ.
Τα νεα γυρω απο την ομαδα τους και ο τροπος που λειτουργουν σαν παρεα τους κανει ολους ξεχωριστους.Για οσους δεν το ξερετε δεν εχετε παρα να γραψετε στο google ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BLOG.BLOGSPOT.COM.
Εμεις ειμαστε χαρουμενοι που εχουμε αυτα τα παιδια φιλους και υπερηφανοι που υπαρχουν ακομα ελληνες που ενωνουν ελληνες οπου και αν βρισκονται αυτοι.

 BET OR NO?


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...