ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

4 στα 6 ΧΤΕΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ.ΟΛΑΤΑ ΜΑΤΣ LIVE!!!

Πηγαμε ταμείο χτες μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια καλή μέρα.
Περάσαν καλά σημεία και σήμερα πραγματικά γυαλίζει το μάτι μας.Με τα λεφτά τους παίζουμε και θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω.Όλοι εμείς που γράφουμε για το στοίχημα υπάρχουν φόρες που πραγματικά δεν έχουμε να γράψουμε κάτι.Είναι όμως φόρες που το κουπόνι γίνεται βιβλίο το διαβάζεις σχεδόν όλο.
Αυτές της μέρες φίλοι μου πραγματικά βλέπω ματς που έχουν όλα τύχη για μένα.Έτσι για Κυριακή έχω κάνει συνολικά εννιά επιλογές για ΒΕΤ.Από τρία ματς σε κάθε σημείο.Πριν να ξεκινήσω να λέω για τα ματς που έχω επιλέξη να σας πω ότι έχει επιλογές το πρόγραμμα που συνολικά έχει 77 ματς.Το στοίχημα είναι ρίσκο ότι αγοράζεις αυτό παίρνεις.Αυτό το αναφέρω για φίλους που βλέπουν τιμές μεγάλες σε ένα ματς και δεν της αγοράζουν λόγο της τιμής που έχουν τα ματς.Εγώ λέω δείτε πρώτα το ματς και μετά εσείς βγάλτε τιμές πόσο θα πρέπει να έχει το σημείο που βλέπετε για να το αγοράσετε.Αυτά σαν μια είσοδο τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε στο ζουμί της ημέρας.Το πρώτο ματς που βρήκα είναι από την μικρή μπουντεσλίγκα.ΑΟΥΕ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ.
Έξι ματς εντός χωρίς απώλεια η γηπεδουχος ΑΟΥΕ.Που έρχεται από συντριβή στο ΚΟΤΜΠΟΥΣ
όμως είναι ανώτερη από την αντίπαλο της ΙΝΓΚΛΟΛΣΤΑΝΤ.Που εκτός έδρας έχει πέντε ήττες μια νίκη μόνο.Άσσος χωρίς πολλά στον ΚΩΔΙΚΟ 326.
Δεύτερο ματς από την πατρίδα μας είναι το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ εντός έδρας έχει μια μόνο νίκη και τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα.Όμως από παράδοση περνά πάντα από το Περιστέρι η ΑΕΚ .Η ΑΕΚ για να μην πετάξει στα σκουπίδια την νίκη με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πάει στο Περιστέρι μόνο για το διπλό .Πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει και μου κάνει και η τιμή που παίζει στις αγορές.ΚΩΔΙΚΟΣ 331 διπλο.
Τρίτο ματς από Ολλανδία πλευρά ΦΕΝΛΟ-ΡΟΝΤΑ.
Εδώ άμα δείτε μια άμυνα που έχει η ΦΕΝΛΟ είναι πραγματικά για γέλια.16 τέρματα έχει δειχτεί σε έξι ματς.2,5 σε κάθε παιχνίδι δηλαδή.Εντός έδρας σε οκτώ ματς έχει μόνο δυο νίκες.Και από παράδοση πάντα περνά από εκεί η ΡΟΝΤΑ.Η ΡΟΝΤΑ είναι ομάδα που παίζει εκτός έδρας καλύτερα και μάλιστα έχει ποιο πολλές νίκες εκτός πάρα εντός.Διπλό λοιπόν στον ΚΩΔΙΚΟ 342
Τέταρτο ματς ειναι απο Αγγλια το ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ.
Μοιρασμενη εδώ η προιστορία όμως είδα τον τρόπο που παίζει η ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ και που άρεσε.Κόντρα στην ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ που δεν κλείνετε στην άμυνα έχει πρώτη τύχη για έμενα.Αν δείτε η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ στα έξι τελευταία μόνο σε ένα δεν δέχτηκε γκολ.Έτσι επειδή νομίζω ότι και στο ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ θα δεχτεί τουλάχιστον δυο θα πάω με τον άσσο για ΒΕΤ ΚΩΔΙΚΟ 358
Πεμπτο ματς απο Ισπανια πλευρα ειδα το ΑΛΜΕΡΙΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ.
Πραγματικα για κλωστιές και δυο ομάδες .Δεν έχουν νίκη ο ένας εντός ο άλλος εκτός.Για αυτό και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας.ΔΕΙΤΕ ποσα Χ εχουν αυτές μαζί και οι δυο.Εγώ είδα και αγόρασα χωρίς πολλά πολλά το Χ εδώ.ΚΩΔΙΚΟ 361.
Ματς νουμερο εξι.Απο πορτογαλια ΡΙΟ ΑΒΕ-ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ.
Είδα πως παίζουν και οι δυο την προιστορία που έχουν στα ματς αναμεταξύ τους.Πολύ Χ παιδιά από προιστορία σε τέσσερα ματς τρις ισοπαλίες. Είδα και τη έχουν φέτος .Δυο εντός η ΡΙΟ ΑΒΕ και τρις εκτός η ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ.Και εδώ θα αγοράσω το Χ στον ΚΩΔΙΚΟ 369.
Νούμερο επτά επέλεξα ένα τρένο πραγματικό.Το ματς ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ.
Είδα την άμυνα της ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ και το θέμα μου είναι ποσά γκολ θα φάει .Για σημείο δεν το συζητάω έχουν ξεχάσει πότε έχασαν στο ΝΤΟΡΤΜΟΥΤΝ.Διπλό στον ΚΩΔΙΚΟ 370.
ΙΣΠΑΝΙΑ το ογδοο ματς.ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ.
Χωρίς ήττα εντός η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ και έχει δεχτεί μόνο δυο γκολ σε έξι ματς.Βρίσκει μια ΣΕΒΙΛΛΗ που έχει τόσα προβλήματα στην άμυνα που στα τελευταία έξι έχει δεχτεί 14 ΓΚΟΛ.
Μάλιστα μόνο σε ένα κατάφερε να μην δεχτεί γκολ.Δεν περνά πότε καλά στην έδρα της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ακόμα και όταν ήταν στα καλά της.Άσσος λοιπόν στον ΚΩΔΙΚΟ 379.
Τελευταίο ματς απο ΙΤΑΛΙΑ.ΚΑΤΑΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.
Κοίταξα παράδοση και επίδοση και των δυο ομάδων .Αν δείτε και εσείς από παράδοση σε τρία ματς έχουν δυο ισοπαλίες και στα έξι τελευταία απο τρις ισοπαλίες και η δυο.Ένα ξερό Χ θα αγοράσω εδώ και με αυτό είμαι έτοιμος.ΚΩΔΙΚΟΣ 390.
Επειδή δεν είναι δυνατόν να περάσουν όλα κάντε της επιλογές σας δείτε τα ματς με τα δικά σας μάτια και επιλέξτε.Εγώ θα ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
Oσο για το τη θα δούμε να πούμε ότι στην περιοχή μας κάνουν έργα από την ΔΕΗ και έχουμε συνεχείς διακοπές ρεύματος.Αν πάνε όλα καλά θα δούμε και τα τρία ματς στην ΕΛΛΑΔΑ LIVE.
 BET OR NO? 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...