ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Το γκολ του Ρούνεϊ αυτή τη φορά ήταν αρκετό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που νίκησε 1-0 την Τσέλσι στο Λονδίνο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους "4" του Champions League. Όπως και στο προ μηνός παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προηγήθηκε με γκολ του Άγγλου επιθετικού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτή τη φορά κράτησε τη μεγάλη νίκη, την πρώτη στο "σπίτι" της Τσέλσι από το 2002.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" αιφνιδίασαν την αντίπαλό τους, η οποία στη συνέχεια προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε τις ευκαιρίες, αλλά είτε οι παίκτες της ήταν άστοχοι, είτε έβρισκαν απέναντί τους τον μεγάλο Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας είναι ο βασικός λόγος που ο Φερνάντο Τόρες παρέμεινε για ένατο παιχνίδι με τη νέα του ομάδα χωρίς γκολ και κατά συνέπεια ένας από τους πιο δυνατούς κρίκους στην προσπάθεια της Γιουνάιτεντ να φτάσει μέχρι τέλους τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" από τον Απρίλιο του 2002 (9 χρόνια ακριβώς) και ήρθε χάρη στο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ στο 24ο λεπτό. Ο Ρούνεϊ τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, πλασέ από την περιοχή, μια πανέμορφη φάση, με τον Κάρικ να βρίσκει τον Γκιγκς στην απέναντι πλευρά και τον Ουαλό να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή να "στρώνει" την μπάλα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...