ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
LIVE SCORE ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΗΧΟ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ.
SUPER LEAGUE LIVE ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ KAI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ BET or NO?
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ LINK ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Η Μπαρτσελόνα έδωσε ακόμα μια παράσταση στο «Καμπ Νου», σκόρπισε στους πέντε ανέμους τη Σαχτάρ (5-1) και θα πάει στο Ντόνετσκ για τουρισμό. Η ποδοσφαιρική Ευρώπη αναμένει πλέον έναν μεγάλο ημιτελικό. Αυτόν μεταξύ της διαστημικής Μπαρτσελόνα και της πάντα μεγάλης Ρεάλ Μαδρίτης!Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε πολύ δυνατά... Όπως συνηθίζει στο «Καμπ Νου». Αυτή τη φορά όμως "δάγκωσε" την αντίπαλό της μόλις στο 1ο λεπτό.Με το καλησπέρα! Ο Πιατόφ αναγκάστηκε με τη συμπλήρωση λίγων δευτερολέπτων από την έναρξη του αγώνα, να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του, όπου την έστειλε από πλάγια θέση αριστερά ο Ινιέστα.Οι Ουκρανοί έδειξαν να συνέρχονται σχετικά γρήγορα και απείλησαν πολύ τον Βαλντές στη συνέχεια.
Μάταια όμως... Αρκούσε ένα σοβαρό λάθος στο 34ο λεπτό για να βρει την ευκαιρία ο Ινιέστα να δώσει έτοιμο γκολ στον Άλβες. Εκείνος δεν είχε πρόβλημα και πραγματοποίησε μέσα σε αποθέωση το 2-0 για την Μπαρτσελόνα.Στο δεύτερο μέρος, ήρθε η ώρα του προσώπου των ημερών. Ο Πικέ στο 54ο λεπτό, με τη βοήθεια και της τύχης, προσέθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.Πέντε λεπτά μετά η Σαχτάρ βρήκε την ευκαιρία να μειώσει με την προβολή του Ρακίτσκι όμως η. χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Αμέσως μετά ο Λιονέλ Μέσι χόρεψε όλη την άμυνα των Ουκρανών και ο Κειτά δεν συγχώρεσε. 4-1 σε ρυθμό. προπόνησης για τους «μπλαουγκράνα».
Μια. προπόνηση που συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης. Οι ρόλοι εναλλάσσονταν με κινηματογραφική ταχύτητα, η μπάλα χανόταν κάπου ανάμεσα στα πόδια των Καταλανών και στο 87ο λεπτό, έπειτα από προσπάθεια του Ντάνι Άλβες, ο Τσάβι από κοντινή απόσταση πραγματοποίησε το 5-1!
Η ομάδα του Πέπ Γκουαρντιόλα φυσικά και βρίσκεται ήδη στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...